Gess Turkey 2017'de Bir Araya Geliyor! - Son Dakika
Güncel

Gess Turkey 2017'de Bir Araya Geliyor!

Gess Turkey 2017\'de Bir Araya Geliyor!

Okulöncesinden yükseköğrenime kadar toplam 25,6 milyon öğrenci ve öğretmeni barından Türk eğitim sektörüne liderlik yapan tüm firmalar ve eğitimciler GESS Turkey'de buluşuyor.

29.08.2017 08:45  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı'nın son verilerine göre Türkiye'de örgün eğitimden yararlanan öğrenci sayısı 17 milyon 320 bini bulurken, okullardaki öğretmen sayısı da 1 milyonu geçiyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ise de 152 bin akademisyenin görev aldığı üniversitelerde şu anda 7 milyon 199 bin öğrenci eğitim görüyor. Bununla birlikte Türkiye'de eğitime ayrılan bütçe, tüm devlet harcamalarının % 13'ünü oluşturuyor. Geniş bir pazar hacmine sahip olan Türk eğitim sektörünün ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlayan GESS Turkey, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle 19-21 Ekim 2017 tarihleri arasında WOW İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Ülkemizde ilki düzenlenecek olan organizasyon, yerli ve uluslararası firmaların, eğitimin geleceğine ilham veren teknoloji ve uygulamalarına ev sahipliği yapacak.

Eğitim pazarına yönelik en yeni ürün ve çözümlerin sunulduğu GESS Turkey 2017'de, uluslararası markalar ile yerel tedarikçilerden oluşan nitelikli katılımcı profili, fuar ziyaretçilerine kendi eğitim kurumları için birçok yeni ürüne aynı anda ulaşma fırsatı sunuyor. İlköğretim düzeyinde yazılım ve yayıncılığı birleştiren Teknolist A.Ş./ Okulistik, öğrenciler ve öğretmenler için çevrimiçi eğitim çözümleri sunan Sebit, 2 boyutlu çizimi 3D'ye dönüştüren teknolojisiyle Innova 3D CAD, bir Google Cloud Premier partneri olan Cloudypedia, öğrencileri kodlama konusunda eğiten Kore MRT International firmasının eğitici robot serisi Robo Robo Education Sistemleri, mesleki eğitim ve simülasyon üzerine uzmanlaşan Youngil Eğitim Dijital Sistemleri ile öğretmen ve öğrenciler için okul yönetim yazılımı School Management and Learning Systems Cyber Education, fuarın eğitim teknolojileri sektörüne yönelik bazı katılımcılarından bir kaçı olarak öne çıkıyor. Ayrıca okul giyim üreticisi Megu Giyim, Özer Yayınları, online SMLS geliştiren Woodstone, hijyenik ve dayanıklı masaüstü teknolojilerini yaratan tanınmış kırtasiye markası Edding, tüm okul AV gereksinimleri üzerine uzmanlaşan Mikafon Elektronik, dronları, model uçakları, robotları ve hayal gücünü gerçeğe dönüştüren 3D yazıcılar sergileyen Benmaker gibi sektör lideri tedarikçiler ve söz sahibi bir çok firma da GESS Turkey 2017'de ziyaretçileriyle buluşacak.

Eğitimdeki küresel deneyimler, GESS Turkey 2017'ye taşınıyor!

Yeni nesil eğitim teknolojilerinin bir arada sergileneceği GESS Turkey'in konferansları kapsamında uluslararası isimler, profesyonel eğitimcilerin yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olacak sunumlar gerçekleştirecek. Uluslararası Eğitimde Teknoloji Topluluğu -ISTE- Uluslararası Danışmanı Tony Bradenburg, dünyaca ünlü eğitim kurumlarında ders veren, NLP Uygulayıcısı Uzman ve Eğitimci, konuşmacı ve yazar David Hodgson, JESS Dubai (Jumairah English Speaking School) dijital öğrenme ve inovasyon başkanı Steve Bambury ile Lifeshare kurucusu ve ülkesi Yunanistan Eğitim Bakanlığından ödüllü bir isim olan Xenia Giannaki, fuar süresince Türk eğitim sektörüne ilham veren sunumlar gerçekleştirecek.

Deneyimlerini paylaşmak isteyen eğitimciler, etkinliğin internet sitesine başvuruda bulunabiliyor!

İçeriği, GESS'in global eğitim pazarındaki 11 yıllık deneyimiyle hazırlanan ücretsiz GESS Turkey konferanslarında; STEM, nörobilim, sanal gerçeklik, robotik, kodlama, programlama, kanıta dayalı öğrenme, eğitimdeki dijital ve interaktif teknoloji trendlerine ilişkin oturumlar yer alacak. Ayrıca program kapsamında, eğitimcilerin edindikleri pratik öğretme metotlarını sınıflarına hemen taşıyıp uygulayabilecekleri biçimde kurgulanan özel oturumlar da olacak. Etkinlikte deneyimlerini paylaşmak üzere konuşmacı olmak isteyen eğitim profesyonelleri, www.gess-turkey.com adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

İFO Tarsus; 2011 yılından bu yana Tarsus Group'un bünyesinde yer alan İFO Tarsus, pazar lideri fuarları organize etme konusunda 25 yıllık deneyime sahip, portföyünde yer alan ve her biri kendi alanında öncü Avrasya bölgesinin lider fuarlarına eğitim teknolojileri sektörünü de ekleyerek çalışmalarına devam etmektedir.  İFO Tarsus, çalıştığı alanlarda yurtiçi ve yurtdışı mesleki dernek ve birlikler ile işbirliklerini geliştirmekte ve düzenlediği tüm fuarların bir ticaret merkezi haline gelmesi için çalışmalar yürütmektedir ve bunun sonucunda Avrasya bölgesinin lider uzmanlık fuarlarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu fuarlar, asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünyanın en büyük üç fuarından biri olan Asansör İstanbul, Avrasya'nın alanında en büyük fuarı olan SIGN İStanbul Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı, Avrasya'nın lider çevre teknolojileri fuarı REW İstanbul ve onunla eş zamanlı olarak düzenlenen İSG Avrasya İş Sağlığı ve Güvenliği fuarlarıdır. İFO Tarsus hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için; www.ifo.com.tr

F&E Group; Ortadoğu'daki etkinlik sektörünün en itibarlı ve uzun süredir kalıcı olan isimlerinden biridir. 1958 yılından beri çeşitli pazarlara yönelik uluslararası ticari sergilerin organizasyonunu gerçekleştiren F&E Group'un portföyünde Dubai Airshow (Havacılık Fuarı), Gulf Print & Pack, MEBA (Ortadoğu Ticari Havacılık Fuarı) gibi endüstriye liderlik eden etkinlikler ve BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Meksika, Endonezya ve artık Türkiye'de gerçekleştirilmeye başlanan ve küresel bir marka haline gelen GESS (Küresel Eğitim Malzemeleri ve Çözümleri) Fuarı yer almaktadır. F&E Group, 2007 yılında Tarsus Grup'un bir üyesi olmuştur. F&E Group hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için; www.fegroup.ae

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gess Turkey 2017'de Bir Araya Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement