Getafe ile Real Sociedad'ın La Liga maçına iddaa'da 30.00 oran verdiler! Mutlaka oynayın... - Son Dakika
Spor

Getafe ile Real Sociedad'ın La Liga maçına iddaa'da 30.00 oran verdiler! Mutlaka oynayın...

Getafe ile Real Sociedad\'ın La Liga maçına iddaa\'da 30.00 oran verdiler! Mutlaka oynayın...

Bu bir ilandırGETAFE - REAL SOCIEDADSalgın dönüşünü Granada yenilgisiyle yapan Getafe, sonrasında oynadığı 3 maçtan da 1'er puanla ayrıldı.

29.06.2020 00:45  Güncelleme: 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu bir ilandır

GETAFE - REAL SOCIEDAD

Salgın dönüşünü Granada yenilgisiyle yapan Getafe, sonrasında oynadığı 3 maçtan da 1'er puanla ayrıldı.

Real Sociedad ve Valencia'nın da kötü gittiği bir dönemde olmanın verdiği şansla hala Avrupa bileti için avantajlı bir konumda, 6. sırada bulunuyorlar...

Real Valladolid karşısında gördüğü kartla cezalı duruma düşen Djene Dakonam'ın yokluğunda stoper ikilisinin Xabier Etxeita ile Chema Rodriguez'den oluşması bekleniyor.

Real Sociedad ise formunu dibe vurdurdu... Alaves, Real Madrid derken Celta Vigo'ya da kaybettiler ve üst üste 3 yenilgi ile Şampiyonlar Ligi potasından uzaklaştıkları gibi Avrupa Ligi'nin de an itibariyle dışında kaldılar.

Savunmanın yükselen değeri Diego Llorente de Celta maçında gördüğü kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve TD Imanol Alguacil savunmanın sağında Joseba Zaldua, solunda Aihen Munoz ile başlayacak. Ortada ise Robin Le Normand ve Aritz Elustondo izleyeceğiz.

Salgın öncesini de hesaba katarsak son 8 lig maçını boş geçen Alexander Isak yerine, hücumun en ilerisinde Willian Jose'nin yer alması şaşırtıcı olmaz.

İki takım arasındakş son 6 maçın 5'ini Getafe kazandı.

%19'luk kesim salgın dönüşü sonrası formu yerlerde olan Real Sociedad karşısında ev sahibine güveniyor...

Messi'den Getafe ağlarına muhteşem bir gol! İzleyelim...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Getafe ile Real Sociedad'ın La Liga maçına iddaa'da 30.00 oran verdiler! Mutlaka oynayın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı
    14:12 Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı

    Beşiktaş'ın 'Baba' lakaplı eski başkanı ve efsane futbolcu Hakkı Yeten, vefatının 35. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri, Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement