Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı - Son Dakika
Güncel

Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı

Getir, n11\'in tüm hisselerini satın aldı

Getir kurucusu Nazım Salur, Getir olarak geçen yıl üçte bir hissesini alarak ortak oldukları n11'in diğer hisselerini de aldıklarını söyledi. Salur, "N11.com'u kurup büyüten ortaklarımız Doğuş Grubu ve SK Holdings'e bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir n11.com yakında." ifadelerini kullandı.

02.06.2023 17:58  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

n11'in yüzde 33 hissesini elinde bulunduran Getir, diğer hisselerini de satın aldı. Getir'in kurucusu Nazım Salur, gelişmeyi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"YENİ N11 YAKINDA"

Getir kurucusu Nazım Salur, kişisel Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı. "Getir olarak geçen yıl üçte bir hissesini alarak ortak olduğumuz n11'in diğer hisselerini de aldık. N11.com'u kurup büyüten ortaklarımız Doğuş Grubu ve SK Holdings'e bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir n11.com yakında." ifadelerini kullandı.

Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldığını duyurdu

GETİR

Getir, 2015 yılında kurulan bir şirket. Mobil uygulaması aracılığıyla, restoran yemek teslimatları ve market ürünleri için teslimat hizmeti sunmaktadır. Şirket, Türkiye başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde hizmet vermektedir.

Son Dakika Güncel Getir, n11'in tüm hisselerini satın aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement