Gevaş AK Parti Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gevaş AK Parti Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Gevaş ilçe seçim bürosu, Van milletvekilleri ve milletvekili adaylarının katılımıyla açıldı.

08.05.2011 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gevaş ilçe seçim bürosu, Van milletvekilleri ve milletvekili adaylarının katılımıyla açıldı.

Açılış öncesi ilçe merkezinde 4 adet seçim otobüsünün de aralarında bulunduğu yaklaşık 150 araçlık konvoy ile tur atan AK Parti Van milletvekili adayları, ilçe meydanında büyük bir kalabalığın sevgi gösterisi ve alkışlarıyla karşılandı.

Karşılamanın ardından 23. Dönem AK Parti Van Milletvekilleri İkram Dinçer ve Gülşen Orhan ile milletvekili adayları Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Zahir Soğanda, Abdulahat Arvas, Necat Görentaş, Hasan Karadaş ile İl Başkanı Abdullah Aras ve Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer seçim otobüsünün üstüne çıkarak ilçe halkını selamladı.

Seçim bürosu açılışı öncesi toplanan kalabalığa tanıtılan AK Parti Van milletvekili adayları seçim otobüsünün üstüne çıkarak birer selamlama konuşması yaptılar.

Son olarak coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Van Milletvekili adayı Burhan Kayatürk, Kürtçe yaptığı selamlama konuşmasının ardından Ak partinin hizmetlerini anlattı.

Kayatürk, "Yıllardır kardeş olarak bu topraklarda yaşayan toplum yine kardeş olarak yaşayacaktır. Ben yıllardır Ankara'da yaşamaktaydım ekonomik durumunda son derece iyiydi. Ailemle beraber rahat bir yaşamımız vardı. Ama baktım ki şuan burada buluna arkadaşlarımız hizmet yolculuğuna çıkmışlar ben de siz değerli hemşehrilerime en iyi hizmeti yapmak için onlara katıldım. Bu ülkede hizmet yapılacaksa bunun tek adresi AK Parti'dir" dedi.

Van Milletvekilleri ve milletvekili adayları İlçe Seçim Bürosunun açılışının ardından esnaflarız ziyaret ederek sohbet etti.

- VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gevaş AK Parti Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement