Gevaşlı Çiftçiler, 'Gelin Kardeş Olalım Projesi' Kapsamında Antalya'nın Serik İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yaşam

Gevaşlı Çiftçiler, 'Gelin Kardeş Olalım Projesi' Kapsamında Antalya'nın Serik İlçesini Ziyaret Etti

Gevaşlı Çiftçiler, \'Gelin Kardeş Olalım Projesi\' Kapsamında Antalya\'nın Serik İlçesini Ziyaret Etti

Antalya Valiliğince hayata geçirilen 'Gelin kardeş olalım projesi' kapsamında Gevaşlı çiftçiler Antalya'nın Serik ilçesine teknik gezi gerçekleştirildi.

26.04.2019 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valiliğince hayata geçirilen 'Gelin kardeş olalım projesi' kapsamında Gevaşlı çiftçiler Antalya'nın Serik ilçesine teknik gezi gerçekleştirildi.

Van'ın Gevaş ilçesi ile Antalya'nın Serik ilçesi arasında Antalya Valiliğince hayata geçirilen 'Gelin kardeş olalım projesi' kapsamında Antalya'nın Serik ilçesine teknik gezi gerçekleştirildi.15-20 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen teknik geziye Gevaş Tarım ve orman İlçe Müdürü Suat Özek, Proje Koordinatörü Ziraat Mühendisi Hasan Kara ve Gevaş ilçesinden 8 üretici katıldı. Yapılan teknik gezide Gevaşlı çiftçilere Serik ilçesinde faaliyet gösteren 4 farklı tarım tesisinde, topraksız seralarda sebzecilik, meyvecilik, çilek yetiştiriciliği ve tarımsal üretim teknikleri konularında teorik ve pratik eğitimler verildi. 5 gün süren ziyarette çiftçiler, EXPO gezisi yaptıktan sonra Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Serik Kaymakamlığı ve Serik Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Yapılan teknik gezinin Gevaşlı üreticiler için oldukça verimli geçtiğini vurgulayan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Suat Özek, kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Antalya Valiliği, Antalya İl Müdürlüğü, Serik Kaymakamlığı ve Serik Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gevaşlı Çiftçiler, 'Gelin Kardeş Olalım Projesi' Kapsamında Antalya'nın Serik İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu
    23:03 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Deprem nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı. Yelten köyünde 2 katlı bir evde büyük hasar oluştu, bazı evlerin duvarları zarar gördü. Vatandaşlar deprem anında büyük korku yaşadıklarını ve evlerinin zarar gördüğünü belirtti.

  • Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın
    22:17 Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi. Amasya'da Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına müdahale eden ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Advertisement