Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yıldız'dan Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yıldız'dan Ziyaretler

Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, ilçe gezileri kapsamında Altınyayla ilçesini ziyaret etti.

10.08.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, ilçe gezileri kapsamında Altınyayla ilçesini ziyaret etti.

İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız, ilk olarak Kaymakam Selami Kaya'yı ziyaret ederek, ilçeye uygulanabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yıldız, daha sonra Belediye Başkanı Necmettin Mermer'i ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "İlçelerde belediyeler her daim vatandaşın sıkıntılarını, taleplerini aktardığı yerlerdir, çiftçilerimizin bu sıkıntı ve taleplerini paylaşarak, belediye ve il müdürlüğünün koordinasyonlu çalışması ile daha kolay sonuç alacağımız kanaatindeyim." dedi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Keriman'ı da ziyaret eden Yıldız, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlçe personelleri ile İl Müdürlüğü personeli arasındaki koordineli çalışmanın birlik ve beraberliği güçlendireceğini vurgulayan Yıldız, "Bu birliktelik sıkıntıların çözülmesi ve taleplerin karşılanması açısından oldukça önemlidir." ifadesini kullandı.

Yıldız, son olarak, Ziraat Odası Başkanı Sezai Subaşı ve Sulama Kooperatifi Başkanı Senati Bıyık'ı makamında ziyaret ederek, ilçenin tarımsal faaliyetlerini daha ileriye taşıyabilmek için neler yapılması gerektiği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yıldız'dan Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş Stadı saldırısında firari sanık 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı
    14:57 Beşiktaş Stadı saldırısında firari sanık 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    İstanbul'da 10 Aralık 2016'da meydana gelen Beşiktaş Stadı terör saldırısına ilişkin firari olarak aranan Aydın Ekici, 7 yıl sonra yakalandı. Ekici, 39 emniyet mensubu ve 7 sivilin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili olarak 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, diğer suçlardan ise delil yetersizliği nedeniyle beraat kararı verdi.

  • TCG Kınalıada, Süveyş Kanalı'na ulaştı
    14:57 TCG Kınalıada, Süveyş Kanalı'na ulaştı

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'den yola çıkan TCG Kınalıada'nın, Süveyş Kanalı'na ulaştığını bildirdi.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı
    14:57 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında kriz yaşandığı iddialarına ilişkin açıklama yaparak, yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışıldığını belirtti. Şimşek, vatandaşlardan üretilen dedikodulara itibar etmemelerini ve politikaları ile ilgili duymadıkları hiçbir haber veya söylentiye inanmamalarını istedi.


Advertisement