Giftibox Hobi Atölyesi! - Son Dakika
Güncel

Giftibox Hobi Atölyesi!

Giftibox Hobi Atölyesi!

Tek kutuda 230 hobi seçeneği toplandı, sevdiklerinize sadece başlamak istediği hobiyi seçmek kaldı!

06.11.2012 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenilikçi hediye anlayışı Giftibox'ın deneyim kutularına bir yenisi eklendi: Giftibox Hobi Atölyesi!

Farklı temalardaki deneyim kutularıyla hediye anlayışını değiştiren Giftibox; macera, lezzet ve kişisel bakım hediye kutularından sonra şimdi de Hobi Atölyesi kutusuyla sevdiklerinize yepyeni deneyimlerin kapılarını açıyor!

Yenilikçi hediye anlayışı Giftibox; maceralı, lezzetli,keyifli ve hem bedeni hem de ruhu yenileyen birbirinden özel deneyimleri sizin için bir araya topladı, size sadece www.Giftibox.com'dan sevdiklerinizi en mutlu edecek hediye deneyim kutusunu seçmek kaldı! Bu kutuların her birinde sevdiklerinizin 1 yıl boyunca kullanabileceği sayısız hediye seçeneği bulunuyor!

Sevdiklerinize doğum günleri ve özel günlerde hediye almak zevkli olduğu kadar zor da bir iştir. Artık 'bu parfümü beğenir mi, seçtiğim kıyafet üzerine tam olur mu, bu renk ayakkabı mı arıyordu?' diye düşünmenize gerek kalmadı, en farklı hediye, üstelik bir tıkla Giftibox özel kutularında kapınıza kadar geliyor.

Maceraperestler için Aksiyon ve Adrenalin kutuları, yeni tatlar ve mekanlar deneyimlemek isteyenler için Çifte Lezzet ve Tadım kutuları, kendilerini yenilemek isteyenler için Bakım ve Relax kutularından sonra Giftibox şimdi de Hobi Atölyesi kutusuyla sevdiklerinizin hayatına yeni bir renk katacak!

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya gibi birçok şehirden eğlenceli ve birbirinden keyifli 230 hobi seçeneğini sunan Giftibox Hobi Atölyesi Kutusu'yla; sevdiklerinizin yeni bir hobi sahibi olmasını sağlayabilirsiniz. Fotoğrafçılık, Takı tasarımı, Dans, Müzik, Çikolata yapımı, Yemek, Resim, Seramik, makyaj, Ayakkabı tasarımı ve Karikatür gibi herkese uygun bir aktivite bulunan Hobi Atölyesi Kutusu sevdiklerinizin hayatına hem renk katacak hem de yeni beceriler kazandıracak! Üstelik Giftibox Hobi Hediyeleri sadece 99.90TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giftibox Hobi Atölyesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement