ABD'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz pozuyla gündem oldu - Son Dakika
Magazin

ABD'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz pozuyla gündem oldu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ABD'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz poz ile gündem oldu. 24 yaşındaki mankenin paylaşımı büyük ilgi gördü.

06.12.2019 19:50  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li model Gigi Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 24 yaşındaki manken, yatakta verdiği üstsüz pozu Instagram hesabından "Günaydın Paris" notuyla paylaştı. Gigi Hadid'in söz konusu paylaşımı büyük ilgi gördü.

ABD'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz pozuyla gündem oldu

"ÜNLÜ OLDUĞUNUZDA HAYATINIZIN KONTROLDEN ÇIKTIĞI ZAMANLAR OLUYOR"

ABD'nin en gözde top modellerinden Gigi Hadid, Variety dergisine verdiği röportajda, kariyer hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Hadid, "Şöhret, her gün öğrendiğim ve başa çıkmaya çalıştığım bir şey. Elbette iniş çıkışlarım oluyor. Kendim hakkında da çok şey öğrendim; kendime dürüst olmayı, kendimi korumayı, kutlamayı ve gerektiğinde iddialı olmayı… Çünkü ünlü olduğunuzda hayatınızın kontrolden çıktığını hissettiğiniz zamanlar oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

ABD'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz pozuyla gündem oldu

Gigi Hadid, " New York'a taşındığımda okuluma devam ediyordum ve model olarak da desteklendiğimi hissediyordum. Yeni şirketim beni sektöre itti, bana çok şey öğretti ve nasıl kararlar almam gerektiğini açıkladı. Kariyerimin başlangıcında, öncelikli olduğumu biliyordum. Bu nedenle burada olmalı ve kendimi kanıtlamam gerektiğinin bilincindeydim" şeklinde konuşmuştu.

GİGİ HADİD KİMDİR?

Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 doğumlu olmasına rağmen dünyanın en tanınmış modellerinden biridir. Los Angeles, ABD'de dünyaya gelen Gigi Hadid'in tam ismi Jelena Noura Hadid'dir.

Babası Filistinli Mohamed Hadid, annesi ise Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster olan Gigi Hadid'in Bella adında bir kız kardeşi ve Anwar adında da bir erkek kardeşi vardır.

Annesi ve babası 2000 yılında boşanan Hadid, 2013 yılında Malibu High School'dan mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşınan Hadid, modellik yapmaya başladı. New York'da bulunan The New School'da eğitimine devam eden Gigi Hadid, 2011 yılında Img Modellik ajansına katılmıştır. 2 yaşındayken Guess şirketinin 'Baby Guess' reklamında oynayan Hadid, 2012 yılından itibaren tekrar Guess markasının yüzü oldu.

2014 yılında Desigual markasının defilesinde podyuma çıkan Gigi Hadid kısa zamanda ünlendi. 2014 yılında sevgilisi Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson'un 'Surfboard' adlı şarkısının video klibinde oynayan ünlü model, 2015 yılının Ocak ayında Maybelline markasının için kameralar karşısına geçti.

2015 yılında Pirelli takvimi için cesur pozlar veren Gigi Hadid'in kariyeri bir anda yükselişe geçti. Gigi Hadid, modelliğe başladıktan kısa süre sonra Chanel, Michael Kors, Max Mara, Marc Jacops gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde yer aldı.

Elle, Vogue, VMAN, Sports, Illustrated, Paper Magazine ve Schön gibi dergilerinde de yer alan seksi model moda dünyasının aranan isimlerinden biri oldu. 2015 yılının Ağustos ayında Calvin Harris'in 'How Deep Is Your Love' isimli klibinde oynadı. Kasım 2015'te kendisi gibi modellik yapan ve çok yakın arkadaşı olan Kendall Jenner ile Victoria's Secret Fashion Show podyumunda yürüdü.

En son Milano Moda Haftası'nda yine arkadaşı Kendall Jenner ile birlikte yer alan seksi model Those Wrecked By Success, Real Housewives of Beverly Hills ve Virgin Eyes gibi dizi ve filmlerde de oyunculuk yapmıştır. Genç model Cody Simpson ve Joe Jonas ile birlikte olduktan sonra Kasım 2015 itibariyle dünyaca ünlü müzik grubu 'One Direction' ile tanınan ve ardından gruptan ayrılan Zayn Malik ile olmaya devam ediyor.

ABD\'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz pozuyla gündem oldu

Son Dakika Magazin ABD'li model Gigi Hadid, yatakta verdiği üstsüz pozuyla gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • sinan: cehennemde ateşin bol olsun inşallah 23 20 Yanıtla Melekler: Cehennemde yanıyormu 12 7
  • uffffff: bunlar kadınsa diğerleri ne 17 12 Yanıtla Adanali: Sen nesin kro 3 2
  • Dede: Bu beni genclestirir 7 5 Yanıtla andsmero: dede kalpten goturur bu seni 7 1 andsmero: toprakta rahat olacagından suphem yok 0 1 Andsmero ya dedesinden cevap: Torun sen toprakda deil herhalde betonla gömülecen 0 0 andsmero ya cevap: torun biz eski topragımız rahat ol 0 0
  • Endi : Makyajsız hali çok kötü hepsi makyaj güzeli doğal güzel çok az 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.

  • Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?
    16:34 Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?

    Bilgisayar korsanları, giderek daha fazla akıllı telefonları hedef alıyor.

  • Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek
    16:34 Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.

  • Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi
    16:23 Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi

    Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio'nun İtalyan model kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması, çiftin nişanlanacağı söylentilerini güçlendirdi. Ceretti'nin bir etkinlikte devasa bir nişan yüzüğüne benzeyen bir şey taktığı görüldü ve bu durum, DiCaprio'nun artık evleneceği yorumlarına neden oldu. DiCaprio'nun genç partnerler tercih ettiği bilinirken, Ceretti'nin 25 yaşında olması, çiftin yaş uyumunu gösteriyor.


Advertisement