Girdiği evde karı-kocaya bıçak çekip hırsızlık yaptı! Yakalanınca gazetecilere hakaret savurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Girdiği evde karı-kocaya bıçak çekip hırsızlık yaptı! Yakalanınca gazetecilere hakaret savurdu

Tekirdağ'da bir eve giren hırsız, içeride karı-koca ile karşılaşınca kaçmak yerine bıçak çekerek 2 adet telefon ve Beşiktaşlılar Derneği Madalyasını alarak kayıplara karıştı. Aynı gece içinde 3 farklı adrese girdiği ortaya çıkan şahıs polis tarafından yakalandı. 24 yaşındaki genç, kendisini çeken gazetecilere hakaretler savurarak saldırmaya çalıştı.

19.08.2021 18:36  Güncelleme: 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde pencereyi zorlayarak bir eve giren hırsız, evde karı-koca ile karşılaştı. Evden boş dönmek istemeyen acımasız hırsız, kaçmak yerine karşısına çıkan karı kocaya bıçak çekerek, evden 2 adet telefon ve Beşiktaşlılar Derneği Madalyasını alarak kaçtı.

AYNI GECE FARKLI ADRESLERE DE GİRİP HIRSIZLIK YAPTI

Aynı gecede farklı adreslerden 2 bin TL ve 5 ayrı cep telefonu, kredi ve banka kartları ve giyim eşyaları daha çalınması üzerine hırsızlık ihbarını alan Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri araştırmalarını genişletti. Polis ekiplerince yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın 24 yaşındaki A.C.K. olduğu tespit edildi.

Girdiği evde karı-kocaya bıçak çekip hırsızlık yaptı! Yakalanınca gazetecilere saldırdı

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI TESPİT EDİLDİ

Polis ekiplerince yapılan operasyon sonucunda şahıs, çaldığı cep telefonu, para ve malzemelerle suçüstü yakalandı. Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahsın yapılan sorgulamalarında çok sayıda hırsızlık ve yağma kaydının bulunduğu tespit edildi. A.C.K. isimli hırsızlık zanlısı daha sonra nitelikli yağma ve 3 ayrı evden hırsızlık olaylarından mevcutlu olarak adliyeye sevk edildi.

Girdiği evde karı-kocaya bıçak çekip hırsızlık yaptı! Yakalanınca gazetecilere saldırdı

GEZETECİLERE HAKARET EDİP SALDIRDI

Hırsızlık zanlısı adliyeye sevk edildiği sırada onu kameralara çekmeye çalışan gazetecilere hakaretler savurup, saldırmaya çalıştı.

Girdiği evde karı-kocaya bıçak çekip hırsızlık yaptı! Yakalanınca gazetecilere hakaret savurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Girdiği evde karı-kocaya bıçak çekip hırsızlık yaptı! Yakalanınca gazetecilere hakaret savurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Saclı: suç kaydı çokmuş vaybe ... 7 0 Yanıtla

Advertisement