Giresun Belediye Başkanı Aksu'dan 'Topal Osman Ağa' Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Giresun Belediye Başkanı Aksu'dan 'Topal Osman Ağa' Tepkisi

Giresun Belediye Başkanı Aksu\'dan \'Topal Osman Ağa\' Tepkisi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bir televizyon kanalında yayınlanan belgeselde milli mücadele dönemi kahramanlarından Yarbay Gazi Osman Ağa’ya yönelik haksız söylemler yer aldığını, bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

08.02.2017 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bir televizyon kanalında yayınlanan belgeselde milli mücadele dönemi kahramanlarından Yarbay Gazi Osman Ağa'ya yönelik haksız söylemler yer aldığını, bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Söz konusu programda Osman Ağa'ya yönelik, "Tuzakçı, katil, cahil" ifadelerinin kullanıldığını, bunun kabul edilemez olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Kurtuluş mücadelesine iki gönüllü alayla katılan Osman Ağa ve arkadaşları, beş bin kişiyle gidip 250 kişiyle dönmüştür. Giresunlu gönüllü alayların tarihi mücadelesini ve komutanı Osman Ağa'nın vatan savunması için yaptıklarını görmezden gelip, somut dayanağı olmayan karalamalar yapmak ve bu yayını devletin kanalı TRT Belgesel de yayınlamak haksızlık ve saygısızlıktır. Kanalın yöneticilerinin derhal bu konuda açıklama yapmasını bekliyorum. Bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Topal Osman'ın koltuğunda oturan belediye başkanı olarak bu saygısızlığı yapanların peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Belediye Başkanı Aksu'dan 'Topal Osman Ağa' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement