Firar eden Ceren'in katilinin koğuş arkadaşı Ordu'da yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Firar eden Ceren'in katilinin koğuş arkadaşı Ordu'da yakalandı

Giresun'un Espiye ilçesinde bulunan L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklu bulunan ve bir süre önce tedavi için götürüldüğü hastaneden kaçan mahkum Ordu'da yakalandı. Firar eden mahkumun Ordu Cezaevi'ndeyken Ceren Özdemir'in katiliyle bir süre aynı koğuşta kaldığı öğrenildi.

07.12.2019 17:43  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Espiye ilçesinde bulunan L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklu bulunan ve bir süre önce tedavi için götürüldüğü hastaneden kaçan Ömer B., Ordu'da yakalandı.

Giresun'da, 'adam öldürmek ve ruhsatsız silah bulundurmak' suçlarından sabıkalı olan ve Espiye'deki açık cezaevinden bir süre önce firar eden Ömer B. adlı mahkum, Ordu'da akrabalarının evinde yakalandı.

CEREN'İN KATİLİYLE AYNI KOĞUŞTA KALMIŞ

Kayıtlara göre bir yıl önce Ordu Cezaevinden Samsun'a, oradan Sivas'a, ardından da Giresun'un Espiye ilçesindeki açık cezaevine nakledilen mahkumun Ordu Cezaevinde mahkumken Ceren Özdemir'in katiliyle bir süre aynı koğuşta kaldığı öğrenildi.

İKİ KİŞİNİN FİRAR ETTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in katli zanlısı Özgür Arduç'un, 1 Aralık günü firar ettiği Ordu Efirli Açık Cezaevi'ndeki 2 arkadaşının dün firar ettiği iddia edildi.

Sosyal medyada ortaya atılan iddialar üzerine Ordu Üniversitesi ve öğrenci yurdu çevrelerinde güvenlik tedbirleri artırılmıştı.

Firar eden Ceren'in katilinin koğuş arkadaşı Ordu'da yakalandı

NE OLMUŞTU?

Türkiye'yi sarsan acı olay, salı günü saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana geldi. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan Ceren Özdemir, ders verdiği bale kursundan çıkıp, geldiği evinin önünde, ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, apartmanın giriş kapısının anahtarını pencereden atmasını istedi. Abla Gizem Özdemir de pencereye çıkıp, kardeşine anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından gelen bir kişi tarafından bıçaklandı.

KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Kalbine ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, yere yığıldı. Çığlıklar üzerine evden çıkan abla, Ceren'i kanlar içinde buldu. İhbarla gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Ceren'i, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kalbinden ve karnından bıçaklandığı belirlenen Ceren, hemen ameliyata alındı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Firar eden Ceren'in katilinin koğuş arkadaşı Ordu'da yakalandı
Firar eden Ceren'in katilinin koğuş arkadaşı Ordu'da yakalandı
Firar eden Ceren\'in katilinin koğuş arkadaşı Ordu\'da yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Firar eden Ceren'in katilinin koğuş arkadaşı Ordu'da yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • : Nasıl kaçıyorlar, birileri bunlara göz'mü yumuyor ? 13 0 Yanıtla Ada: Kesinlikle öyle 0 0 Haydar: Kesinlikle 0 0 X: Göz yumma değil devlet Yok bu yüzden kaçabiliyorlar ... 0 0
  • Baris : Cerenim katili aynı zamandada devlettir daha öncede cezaevinden kaçan bu katil tekrardan nasıl oluyorda açık cezaevine transfer oluyor tc hukuk devleti değil muz devleti 2 0 Yanıtla
  • Koyunların sessizliği: Memlekette ne düzgün işliyor ki yasalar düzgün işlesin... 1 0 Yanıtla
  • KSK: Bunları içerde vak vakcı ekibine versinler 0 0 Yanıtla
  • Bitlisli13 : İçerisi dolmuş artık. Kaçana göz yumuyorlar. Şu yandaş medya da olmasa sokağa çıkamaz insan. 0 0 Yanıtla
  • Reis kardes: Aydinlatmak icin yazmaktayim , acik cezaevleri otel gibi dusunun savah cikarsiniz aksam girersiniz . Aksam sayimda yoksaniz kacak sayilirsiniz yani filmlerdeki gibi parmakliklar ardindan veya biyer kazarak kacmiyorlar aksam gelmez ise kacak sayilir bildirilir bunada kacti denir 0 0 Yanıtla erci: nerden öğrendin bunu ya.cahil cahil konuşmak yokmu.demek sabah çıkıyor akşam giriyor ha. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi
    18:42 Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi

    Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 8 sığınak tespit edildi ve içerisinde EYP düzenekleri ile yaşam malzemeleri bulundu. Operasyon sonucunda ele geçirilen malzemeler arasında 3 adet EYP düzeneği, 9 adet pil bloğu, 5 adet büyük tüp, 2 adet küçük tüp, 2 adet akü ve çok sayıda teknik malzeme yer alıyor.

  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    18:31 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açılırken meydana gelen toprak kayması sonucu Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan hayatını kaybetti. Cenaze töreni köy camiinde yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı
    18:29 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili olarak yapılan yoğun çalışmalar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayın şüphelilerinin yakalanmasında emeği geçen güvenlik güçlerine teşekkür ederek, Bulancak esnafına ve olayda yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
    18:09 Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

    Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen 'Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda, mahalli idareler seçimleri, bayram tedbirleri, trafik denetimleri ve aranan şahıslar üzerine bilgiler paylaşıldı. Vali Taşolar, Çankırı'da suçluların ve sokak kabadayılarının gezmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Ramazan Bayramı tatili süresince alınan önlemlerle ölümlü kazaların yaşanmadığı ifade edildi. Telefon dolandırıcılığı ve aile içi şiddet konularında da farkındalığın arttırılması gerektiği vurgulandı.

  • Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
    18:05 Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

    Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Şehit Nusret İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğrencinin boğazına cisim kaçtı. Okul müdürü Mehmet Macar, Heimlich manevrasıyla öğrencinin nefes almasını sağladı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı ve öğrenci müdürüne teşekkür etti.


Advertisement