Giresun'da 15 Temmuz Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Giresun'da 15 Temmuz Konulu Konferans Düzenlendi

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Giresun İl Müdürlüğünce "KYK 15 Temmuz'u Unutturmayacak" başlıklı bir konferans düzenlendi.

29.12.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Giresun İl Müdürlüğünce "KYK 15 Temmuz'u Unutturmayacak" başlıklı bir konferans düzenlendi.

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'ndaki konferansta konuşan Giresun KYK İl Müdürü Fethi Elmas, geçmişte Osmanlıyı yıkmaya çalışan haçlı zihniyetin bugün de Türkiye üzerinde kirli oyunlar oynadığını söyledi.

FETÖ'nün kurduğu kirli tuzaklarla milletin arasına nifak tohumları ekmeye çalışmış olsalar da bunun asla başarılı olamayacağını belirten Elmas, kendilerinin 15 Temmuz'u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını kaydetti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan 15 Temmuz Gazilerinden Musa İlhan, Metin Doğan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralıların yardımına koşan Opr. Dr. Sezai Çelik, gece ve sonrasında yaşadıklarını katılımcılara anlattı.

Konferansa Vali Hasan Karahan, GRÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Giresun'da 15 Temmuz Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement