Giresun'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Bayramlaşma Töreni

Giresun'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

08.08.2013 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Giresun Öğretmenevi'nde düzenlenen törene Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Hacı Abdullah Doğan, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan son Valililer Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Dursun Ali Şahin, yaptığı konuşmada, Giresunlular'a veda etmeye başladığını ifade ederek, "Bugün bayram günü. Bayramlar sevinçtir, bayramlar neşedir. Böyle sevinçli ve neşeli bir günde ben de sizlere 'Allahaısmarladık' diyorum" dedi.

Şahin, Giresun'da bulunduğu süre içinde görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını vurgulayarak,"Bir masa başı görevi yapmadık. Döner koltuklarda oturup kahve yudumlamaya çok az bir süre harcadık. Görevimizi tam olarak yaptık. 37 yılın hünerini Giresun'da sergiledik. Kapalı kutu halinde burada olmadım. Ama malumunuz makamlar da geçici. Her şey geçicidir. Bir görev biter, öbür görev başlar. Biz buna inan insanız. Benim üzüntüm dostlardan ayrı kalmak. Giresun benim başköşemdedir" diye konuştu.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra Jandarma Bölge Komutanlığı, Giresun Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürülüğü, Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ve Sevgi Evleri'ni ziyaret ederek, buradakilerle bayramlaştı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement