Giresun'da Fetö/pdy'den 409 Sanık Cezaevinde - Son Dakika
3.Sayfa

Giresun'da Fetö/pdy'den 409 Sanık Cezaevinde

FETÖ/PDY örgütünün lideri olan ve halen ABD’de bulunan Fethullah Gülen ile birlikte 130 kişinin vatandaşlıktan çıkarılması ile ilgili karar resmi gazetede yayınlandı.

07.06.2017 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY örgütünün lideri olan ve halen ABD'de bulunan Fethullah Gülen ile birlikte 130 kişinin vatandaşlıktan çıkarılması ile ilgili karar resmi gazetede yayınlandı. Listede, FETÖ'nün finansörü iddiasıyla aranan ve mal varlıklarına el konulan Giresun'da faaliyet gösteren Akın Çorap firmasının sahibi Ali Yarkın da bulunuyor.

Listede ayrıca Giresun doğumlu olduğu görülen Ferhat Yılmaz, Özkür Demiral, Salih İyice, İsmail Yapıcı, Özcan Koç gibi isimler de var. İsmi yayımlanan bu kişiler bugünden itibaren 3 ay içinde Türkiye'ye dönmezse Türk vatandaşlığından çıkarılacak. Ayrıca Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik yapılan soruşturmalarda örgüt üyeliği, yöneticiliği suçlarından bugüne kadar 1394 şüpheli hakkında soruşturma yürütülürken, 331'i hakkında atılı suçlardan kamu davaları açıldı. Savcılıktan yapılan açıklamada, Giresun il merkezinde 380 şüphelinin tutuklandığı, 74 şüphelinin adli kontrol şartıyla tahliye edildiği, adli kontrol şartıyla tahliye edilen 74 şüpheli ile birlikte 339 şüphelinin adli kontrol altına alındığı, halen 41 şüpheli hakkında yakalama kararı bulunduğu belirtildi.

Açıklamaya göre, soruşturmalar nedeniyle 409 şüpheli halen cezaevinde tutuklu olarak yargılanmayı bekliyor. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Giresun'da Fetö/pdy'den 409 Sanık Cezaevinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement