Giresun'daki Kazada Ölenler Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Giresun'daki Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Giresun\'daki Kazada Ölenler Toprağa Verildi

GİRESUN'un Tirebolu İlçesi'nde akaryakıt tankeri ile TIR'ın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Gökhan Düdükçü ile Fikri Hancı toprağa verildi.

16.12.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GİRESUN'un Tirebolu İlçesi'nde akaryakıt tankeri ile TIR'ın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Gökhan Düdükçü ile Fikri Hancı toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden 33 yaşındaki Gökhan Düdükçü, Giresun'un Boztekke köyünde öğleyin kılınan cenaze namazı sonrasında, TIR şoförü Fikri Hancı ise Tirebolu İlçesi İstiklal Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Kaza Tirebolu ilçesi Örenkaya mevkiinde dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Tirebolu'dan Gümüşhane'nin Torul ilçesi yönüne giden Hamit Tozlu yönetimindeki 28 K 0848 plakalı akaryakıt dolu tanker, karşı yönden gelen Fikri Hancı'nın kullandığı 28 K 8661 plakalı TIR ile çarpıştı. Yakıt dolu tankerde meydana gelen patlama sonucu araçlar parçalandı, TIR sürücüsü Fikri Hancı ile akaryakıt tankerinde bulunan Gökhan Düdükçü olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan akaryakıt tankeri sürücüsü Hamit Tozlu ise Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

- Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresun'daki Kazada Ölenler Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement