Giresun Federasyonu'ndan Bayrampaşa Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Giresun Federasyonu'ndan Bayrampaşa Belediyesi'ne Ziyaret

Giresun Federasyonu\'ndan Bayrampaşa Belediyesi\'ne Ziyaret

7.Giresun Günleri için davetiye dağıtmaya başlayan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan liderliğindeki ekip Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'i makamında ziyaret etti.

09.04.2013 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7. Giresun Günleri için davetiye dağıtmaya başlayan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan liderliğindeki ekip Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'i makamında ziyaret etti. Ziyarete gelen heyete hitaben konuşan Aydıner, "Giresunlu hemşerilerimin bu işi en iyi şekilde yaptığına geçen sene şahit oldum, bu yıl da gelmek isterim" dedi.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve beraberindeki heyet ziyaretler çerçevesinde Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'i ziyaret ederek, 21 Nisan'da yapılacak 5. Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası final maçına, 28 Nisanda Taksim'de yapılacak Büyük Giresun Yürüyüşüne ve 2-5 Mayıs tarihlerinde Feshane'de yapılacak Giresun Günlerine davet etti.

Davette konuşan Federasyon Başkanı Hasan Turan, "Üç-dört aydır hazırlıklarını sürdürdüğümüz Giresun Günlerinin yedincisini yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu büyük organizasyonda sizlerin de bulunması bize guru verir. Ama öncesinde iki büyük organizasyonumuz daha var 21 Nisan Pazar günü Zeytinburnu Stadında yapacağımız 5. Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası final maçına mutlaka gelmenizi istiyoruz. Arkadaşlarımızın büyük bir centilmenlik içinde iki aydır sürdürdüğü turnuva bizim için çok önemli. Ayrıca geçen sene ilkini yaptığımız Taksim Yürüyüşünü bu sene daha ihtişamlı bir şekilde 100 bin kişiyle yapmayı arzuluyoruz. Bu yürüyüş için önemli sürprizler hazırladık" dedi.

Turan, ayrıca "2-5 Mayıs günlerinde her sene önemli yenilikler yaptığımız Giresun Günlerinin yedincisini yapacağız. Çok önemli hazırlıklar yaptığımız bu mutlu günümüze sizi ve ekibinizi de bekliyoruz" dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, "Geçen sene katıldığım programda Giresunlu hemşerilerimin sevincini ve mutluluğunu beraberce yaşadık. Siz bu işi en iyi şekilde yapıyorsunuz. İnşallah biz de hem yürüyüşe ve programa katılmaya çalışacağız. Başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette, Federasyon Başkanı Hasan Turan, Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bilecen, Giresun Medya Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu, Zeytinburnu Tirebolu Derneğinden Rasim Sezer, Bulancak Erdoğan Köyü Dernek Başkanı Fahrettin

Henden ve yönetim kurulu üyeleri ile Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, İl Genel Meclis Üyesi Recep Kırpat, Ak Parti Bayrampaşa ilçe Başkan Yardımcısı Kemal Kıdıl, Gençlik Kolları Başkanı Recep Asılsoy hazır bulundular. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun Federasyonu'ndan Bayrampaşa Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement