Giresun Sağlık Müdürlüğü Festivalde Organ Bağışı Standı Kurdu - Son Dakika
Yerel

Giresun Sağlık Müdürlüğü Festivalde Organ Bağışı Standı Kurdu

Giresun Sağlık Müdürlüğü tarafından hafta sonu Kümbet Yaylası’nda “Organ Bağışı” standı kurularak 20'in üzerinde bağış sağlandı.

19.08.2013 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Sağlık Müdürlüğü tarafından hafta sonu Kümbet Yaylası'nda "Organ Bağışı" standı kurularak 20'in üzerinde bağış sağlandı.

Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, yaptığı açıklamada, Kümbet Yaylası'nda hafta sonu bu yıl 25.si düzenlenen "Uluslararası Kümbet Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında müdürlük olarak "Organ Bağışı" standı oluşturduklarını söyledi.

Cindemir, stantta vatandaşlara organ bağışının öneminin anlatılarak, organ bağışı bilincinin yaygınlaştırılmasının sağlandığını söyledi.

Müdürlük olarak organ bağışına büyük önem verdiklerini vurgulayan Cindemir, "Çalışmalarımızı bir yılın tamamına yayarak organ bağışı bilinci oluşturma hedefinde faaliyetlerimiz oluyor. Özellikle de kabalık etkinlikler ve ortamlarda stantlar açarak bu durumdan yararlanmayı hedefliyoruz. Hafta sonu da binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Kümbet Festivali'nde de stant açarak organ bağışının önemini anlattık, bağışları kabul ettik. Bu tür çalışmalarımızı yıl sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Sağlık Müdürlüğü Festivalde Organ Bağışı Standı Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement