Giresun Ticaret Borsasında Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Giresun Ticaret Borsasında Görev Değişimi

Giresun Ticaret Borsası’nda Mustafa Demirci’nin istifasıyla boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Temel Yanıkoğlu, yardımcılığına ise Mehmet Apaydın seçildi.

11.02.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Ticaret Borsası'nda Mustafa Demirci'nin istifasıyla boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Temel Yanıkoğlu, yardımcılığına ise Mehmet Apaydın seçildi.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu tarafından Başkanlığa seçilen Temel Yanıkoğlu, Giresun Fındığına, Fındık Sektörünün tamamına şamil hizmetleri ön planda tutan, üye odaklı bir kurumsal yönetimi benimseyerek hareket edeceklerini söyledi.

Yanıkoğlu yaptığı açıklamada, " Türkiye'de fındıkta kurulan ilk borsa olma özelliğine sahiptir. Bu bakımdan Giresun, tarihin her döneminde Fındık sektöründe önemli bir yere sahip olmuştur. Giresun Ticaret Borsası kurulduğu günden bugüne kadar adalet terazisini elinden hiç bırakmamıştır. Bölgemiz, Ülkemiz ve Dünya ölçeğinde etki alanı büyük bir kuruluş olarak bugüne kadar hizmetlerini yürüte gelmiştir. Yürütmüş olduğu hizmet anlayışı hep Müstahsil-Tüccar-Devlet sacayağında olmuştur. Bizler bu anlayış çerçevesinde bu büyük camianın birer ferdi olarak verilen her görevde elimizden geleni yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bundan önceki Yönetim Kurulu Başkanlarımızın yapmış olduğu değerli hizmetler gibi Şahsım ve Camiamızın güç birlikteliğiyle Giresun Fındığına, Fındık Sektörünün tamamına şamil hizmetleri ön planda tutan, üye odaklı bir kurumsal yönetimi benimseyerek hareket edeceğiz. Kimseyi, ötekileştirmeyerek, birleştirici olacağız. Giresun Ticaret Borsası'nın daha fazla kazanım elde etmesi için, devlette devamlılık esasıyla devam eden projeleri yürütmeye devam edeceğiz. Yeni yeni teknolojik gelişmeleri, yenilikçi projeleri ve projeler çerçevesinde katma değeri ve istihdamı artıracak bir çok projeyi İlimize ve camiamızın hizmetine sunmaya çalışacağız. Daima insan odaklı ve kucaklayıcı olacağız."dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Ticaret Borsasında Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement