Giresun'un Bulancak ilçesi Semen Yaylası'nda kaybolan Elif dün akşamdan bu yana her yerde aranıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Giresun'un Bulancak ilçesi Semen Yaylası'nda kaybolan Elif dün akşamdan bu yana her yerde aranıyor

Giresun'un Bulancak ilçesi Semen Yaylası'nda kaybolan Elif dün akşamdan bu yana her yerde aranıyor Yayla sakinlerinden Saime Koç: "Küçük kız kardeşi ile birlikte dün akşam buzağıları almaya gitmiş;

25.07.2020 16:04  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Bulancak ilçesi Semen Yaylası'nda kaybolan Elif dün akşamdan bu yana her yerde aranıyor

Yayla sakinlerinden Saime Koç: "Küçük kız kardeşi ile birlikte dün akşam buzağıları almaya gitmiş; Kardeşi Hasan dönmüş ama o eve dönmemiş"

GİRESUN - Giresun'un Bulancak ilçesinin Semen Yaylası'nda dün akşam saatlerinde kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ı arama çalışmaları dün akşamdan bu yana devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Aydındere Beldesi'nin Semen Yaylası'nda dün akşam saatlerinde 11 yaşındaki Elif Akbayrak isimli kız çocuğu kardeşi Hasan ile birlikte buzağılarını almaya gittikleri yerden geri dönmeyince annesi yakınlarına haber verdi. Havanın kararmasının ardından çöken sisin de etkisiyle yayla sakinleri tarafından küçük kız için arama çalışmaları başladı. Arama çalışmalarında sonuç alınamayınca güvenlik güçlerine haber verildi. Jandarma, K9 eğitimli köpek arama timi, AFAD ve AKUT'un olay yerine gelmesinin ardından geniş çaplı arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, geceden bu yana devam eden çalışmalarda bir sonuç alınamadı.

Yaşanan kaybolma olayını anlatan yayla sakinlerinden Saime Koç "Akşam buzağıları danaları kardeşi hasan ile birlikte almaya gitmiş. Kardeşi dönmüş ama o dönmemiş. Kız geride kalmış akşamdan beri aranıyor dün akşam 5'ten beri arıyorlar bulunamadı. bütün oba aradık" dedi.

Öte yandan 11 yaşındaki Elif'in annesi ile babasının bir süre önce boşandığı ve kardeşi Hasan ile birlikte annesi ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Giresun'un Bulancak ilçesinin İcilli köyünde geçtiğimiz 27 Haziran akşamı evine dönmeyen İkra Nur Tirsi de kaybolmuş, 4 gün süren arama çalışmaları sonucunda küçük kızın cesedi evine 7 km mesafede Salman mevkisi Adaköy deresinde ölü olarak bulunmuştu.

Giresun\'un Bulancak ilçesi Semen Yaylası\'nda kaybolan Elif dün akşamdan bu yana her yerde aranıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Giresun'un Bulancak ilçesi Semen Yaylası'nda kaybolan Elif dün akşamdan bu yana her yerde aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı
    12:06 Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynayan 39 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslara toplam 270 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca kahvehanenin sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

  • Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
    12:04 Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşayan alzheimer hastası 70 yaşındaki Hatice A., 6. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Hatice A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Bolu'da samanlık ve traktör alev alev yandı İtfaiyenin hortumu köylüyü isyan ettirdi
    12:02 Bolu'da samanlık ve traktör alev alev yandı İtfaiyenin hortumu köylüyü isyan ettirdi

    Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık, traktör ve ev kullanılamaz hale geldi. Olay yerine sevk edilen Mengen Belediyesinin itfaiye aracından tazyikli su çıkmasını sağlayan hortum pompasının çalışmaması ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı
    11:59 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı

    Edirne'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 200 uyuşturucu hap ve 51 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Samsun'da Tombala Oynayan 39 Kişiye 270 Bin Lira Cezası
    11:55 Samsun'da Tombala Oynayan 39 Kişiye 270 Bin Lira Cezası

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynadıkları tespit edilen 39 kişiye toplamda 270 bin lira idari para cezası uygulandı. İş yeri sorumlusu ise kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan işlem gördü.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu ve Diğer Olaylar
    11:54 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu ve Diğer Olaylar

    Edirne'de polisin denetimlerinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 16 adet sentetik uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Ayrıca, Uzunköprü ilçesinde bir kişi kayıp kızının bulunması için polise başvurdu ve Edirne'de sosyal medya hesabı çalınan bir kişi polise başvurdu.

  • Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı
    11:51 Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 3,68 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

  • Piraziz ilçesinde hapis cezası bulunan kişi yakalandı
    11:41 Piraziz ilçesinde hapis cezası bulunan kişi yakalandı

    Giresun'un Piraziz ilçesinde dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Y, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. E.Y, jandarma ve adliyedeki işlemlerinin ardından Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.

  • Afyonkarahisar'da Yakalanan 9 Düzensiz Göçmen Geri Gönderme Merkezine Gönderildi
    11:41 Afyonkarahisar'da Yakalanan 9 Düzensiz Göçmen Geri Gönderme Merkezine Gönderildi

    Afyonkarahisar'da polis tarafından yakalanan 9 düzensiz göçmen, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra İzmir Geri Gönderme Merkezine gönderildi. Düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilmeleri bekleniyor.


Advertisement