Giresunspor Çıtayı Yükseltti - Son Dakika
Yerel

Giresunspor Çıtayı Yükseltti

PTT 1. lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, geçen seneye göre daha iyi ve üst sıraları düşünen bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

19.06.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, geçen seneye göre daha iyi ve üst sıraları düşünen bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 Haziran'dan itibaren yeni sezonun takımını oluşturmak için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Her zamanki gibi maddi durumu göz önüne alıp çalışma yapacaklarını belirten Özkul, "İlk olarak iç transfere yöneleceğiz. Bizi Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e taşıyan tüm futbolcularımızla görüşeceğiz. Daha sonra takıma sonradan katılan diğer futbolcularla masaya oturacağız" dedi.

Özkul, iç transferi bitirdikten sonra da dış transfere yöneleceklerini kaydederek, "Geçen seneye göre daha iyi ve üst sıraları düşünen bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Giresunspor'un üst sıralarda mücadele etmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor Çıtayı Yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement