Fenerbahçe Maçına Akreditasyon Kartı İle Taraftar Sokan 2 Yönetici Gözaltına Alındı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Maçına Akreditasyon Kartı İle Taraftar Sokan 2 Yönetici Gözaltına Alındı

Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren ve Taraftar Sorumlusu Atakan Ayvaz, yasa dışı yollardan stada taraftar soktukları gerekçesiyle gözaltına alındı.

07.02.2018 23:06  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akın Çorap Giresun spor Asbaşkanı Sacit Ali Eren ve Taraftar Sorumlusu Atakan Ayvaz, akreditasyon kartlarıyla stada taraftar soktukları gerekçesiyle spor şube tarafından gözaltına alındı.

AKREDİTASYON KARTI İLE İÇERİ TARAFTAR SOKTU

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yle deplasmanda karşılaşan Akın Çorap Giresunspor'da Asbaşkan Sacit Ali Eren ve Taraftar Sorumlusu Atakan Ayvaz, maç içinde spor şube tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 2 ismin, kendilerine ait akreditasyon kartıyla tribüne taraftar soktuğu gerekçesiyle gözaltına alındığı ve emniyette ifade verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe Maçına Akreditasyon Kartı İle Taraftar Sokan 2 Yönetici Gözaltına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Maçına Akreditasyon Kartı İle Taraftar Sokan 2 Yönetici Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Aziz Kaldırım: Sanki tribunler tıklım tıklım herkes yer bulabilmek için birbirini yiyorda 2 kisi fazladan tribunde diye yaptiginiza bakin. 3 2 Yanıtla
  • Tırt: Her yönetici taraftar sokuyor sadece giresunsporlu yöneticilermi o zaman tüm yöneticileri toplayın yönetici kalmasın payasada 2 0 Yanıtla

Advertisement