Giresunspor'da Bir Puan Sevinci - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'da Bir Puan Sevinci

PTT 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, Adanaspor karşısında kötü oynadıklarını belirterek, "Mağlup da olabilirdik.

12.04.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, Adanaspor karşısında kötü oynadıklarını belirterek, "Mağlup da olabilirdik. Bu kadar kötü oynadığımız karşılaşmada 1 puan almak sevindirici" dedi.

Özkul, AA muhabirine, dün sahalarında Adanaspor ile oynadıkları maçın golsüz sonuçlandığını anımsattı.

Adanaspor karşısında sezonun en kötü maçlarından birini sergilediklerini ifade eden Özkul, "Sahamızda oynamamıza rağmen rakip bizden daha iyiydi. Çok kötü oynadık. Galibiyet adına hiçbir şey yapmadık. Adanaspor galibiyete daha yakın olan taraftı. Bu kadar kötü oynadığımız karşılaşmadan yine de 1 puanla ayrıldık. Kötü oyuna karşılık 1 puan almak sevindirici" diye konuştu.

Gelecek hafta deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacaklarını aktaran Özkul, şunları kaydetti:

"Adanaspor maçında aldığımız bir puanla alt sıralardan biraz daha uzaklaştık. Antalyaspor deplasmanına daha rahat gideceğiz. Hedefimiz, Antalya karşısında puan ya da puanlar almak. Kazanırsak ligde kalmayı büyük ölçüde garantileriz. Beraberlik bile ligdeki konumumuzu sağlamlaştırma adına önemli. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'da Bir Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement