Giresunspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Hedef Galibiyet

Giresunspor\'da Hedef Galibiyet

Spor Toto 1'inci Ligi'de, Afjet Afyonspor'u konuk edecek olan Giresunspor'da Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, taraftarlarının önünde oynayacakları maçta galip gelerek iç sahada üçte üç yapmak istediklerini söyledi.

11.09.2018 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1'inci Ligi'de, Afjet Afyonspor'u konuk edecek olan Giresunspor'da Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, taraftarlarının önünde oynayacakları maçta galip gelerek iç sahada üçte üç yapmak istediklerini söyledi.

İki takım adına da önemli ve zor bir karşılaşma olacağını ifade eden Kazancıoğlu, "Ancak avantajlı taraf biziz. Taraftarımızın önünde oynayacağız ve bu avantajımızı en iyi şekilde değerlendirerek sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi.

Taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını belirten Kazancıoğlu, "Afyonspor müsabakası öncesinde sakatlıklar ve iki oyuncumuzun milli takımda olması nedeniyle kadromuz daraldı ancak her şeye rağmen kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşma bizi bekliyor. Birçok oyuncumuzdan yoksun olarak rakibimizin karşısına çıkacağız,  12. adam desteği arkamızda olacak. Giresunlular'ın böylesine önemli bir mücadelede bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onların da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılan tarafın biz olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Oynanacak 4 maçın ardından lige milli maçlar dolayısıyla yeniden ara verileceğini anımsatan Kazancıoğlu, şunları kaydetti:

"Sahamızda Afyonspor ve Adanaspor, deplasmanda ise Altay ve Boluspor ile yapacağımız karşılaşmaların ardından ligde yeniden ara olacak. Hedefimiz bu karşılaşmalardan da iyi sonuçlar alarak ligin üst sıralarında kendimize yer bulabilmek. İki puan ortalamasını tutturabilirsek bunun bizi nerelere götüreceğini biliyoruz. Maç maç bakacağız ve hedeflediğimiz puan ortalamasını tutturmaya çalışacağız."

- Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement