Giresunspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Giresunspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması

Giresunspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması

TFF 1. Lig'in 12. haftasında 28 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönmek istiyoruz.

23.11.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 12. haftasında 28 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönmek istiyoruz." dedi.

İldiz, 75. Yıl Futbol Sahası'ndaki antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'un ligin lideri olduğunu hatırlatarak, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Ligde birkaç haftadır kazanamadıklarını belirten İldiz, "Çok iyi mücadele ederek, iyi bir neticeyle döneceğimizi umuyorum. Oyuncu arkadaşlarımı hırslı görüyorum. Çekişmeli bir müsabaka olacak, biz de kazanmak istiyoruz, Yeni Malatyaspor da sahasında puan kaybetmek istemeyecektir. Kazanmak isteyen iki takımın mücadelesi zevkli olacaktır diye düşünüyorum." diye konuştu.

Defans oyuncusu Igors Tarasovs ise kötü gidişe bu maçla son vermek istediklerini dile getirerek, "Bu maçla birlikte arzu ettiğimiz üst sıralara yükselmek için seri galibiyetler almak istiyoruz. Kendimi iyi ve hazır hissediyorum. Üst sıralara daha çok yaklaşmak ve puan farkını azaltmak için bu maçta galip gelmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Orta saha oyuncusu Panajotis Dimitriadis de ligin lideriyle oynayacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti.

"Puanlar yalan söylemez, iyi bir takımla oynayacağız. İyi bir hocamız var, onun tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Karşılaşmadan 3 puan alıp ligde tırmanışa geçmeyi hedefliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement