Girişimci Adayları Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Girişimci Adayları Belgelerini Aldı

Girişimci Adayları Belgelerini Aldı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi.

16.12.2013 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi.

Biga TSO'da yapılan Girişimcilik Eğitimi belge törenine, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, KOSGEB Çanakkale Hizmet Merkezi Müdürü Erdoğan Yüksel, Biga İş Adamları Derneği Başkanı Habib Yeni, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, oda yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol ve basın mensupları ile girişimci adayları katıldı. Törende bir konuşma yapan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, "Bu eğitimler, yeni işyerlerinin açılmasına ve yeni istihdam alanları oluşmasına katkı sağlamaktadır. Girişimcilik Türkiye'mizin 2023 hedeflerine ulaşmasında anahtar rol üstlenmektedir. Eğitimlere katılan girişimcilerimiz yalnızca kendilerine değil ülke ekonomisine de katkı sağlayacaklardır. Biga'mıza hayırlı uğurlu olsun. İki hafta boyunca eğitimci Selim Gökaslan ile birlikte bu eğitim en üst düzeyde katılımla gerçekleştirildi. Eğitimleri başarıyla tamamlayıp yeni iş fikirlerini hayata geçirenleri, 30 bin TL hibe ve 70 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği bekliyor" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Girişimci Adayları Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement