Girişimcilik Kursiyerleri Sertifikalarına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Girişimcilik Kursiyerleri Sertifikalarına Kavuştu

Girişimcilik Kursiyerleri Sertifikalarına Kavuştu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan 30 kursiyere sertifikalarını aldı.

10.10.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan 30 kursiyere sertifikalarını aldı.

Gölbaşı ilçesinde KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan ve 70 saat eğitim gören 30 kursiyerin sertifika törenine, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, KOSGEB Müdürü Muhammet Şükrü Mısırlı, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ziya Duranay, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Şahin, Ziraat Odası Başkanı Doğan Güven, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Kocaman ve kursiyerler katıldı.

Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını Esnaf Odası Başkanı Latif Kocaman, esnaf odası başkanlığı olarak ilçenin ekonomisini canlandırmak adına her türlü yeni fikre açık olduklarını belirterek, bu tür girişimleri desteklemeye her zaman hazır olduklarını söyledi.

KOSGEB Müdürü Muhammet Şükrü Mısırlı ise, yaptığı konuşmada KOSGEB ve girişimcilik sertifikasının öneminden bahstti.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, küçük işletme olarak başlayıp büyük işletmeye dönüşen birçok örneğin olduğunu belirttiği konuşmasında, açılacak iş yerlerinin hem istihdama yönelik hem de ticareti canlandıracak nitelikte olursa ilçeye de faydasının olacağını vurguladı.

Kaymakam Murat Zadeleroğlu ise, girişimcilik kursunu bitirenleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından kursu başarıyla bitirenlere girişimcilik sertifikası verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Girişimcilik Kursiyerleri Sertifikalarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement