Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı - Son Dakika
Güncel

Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı

Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Genç İşadamları Derneği(FAGİAD) ve KOSGEB işbirliğince düzenlenecek olan girişimcilik kursu için başvurular başladı.

10.03.2018 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa Genç İşadamları Derneği(FAGİAD) ve KOSGEB işbirliğince düzenlenecek olan girişimcilik kursu için başvurular başladı.

Çok sayıda vatandaşın beklediği girişimcilik kursları için iki ayrı kurs açacaklarını belirten FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik, "Çok sayıda talep var. Girişimcilerimiz başvurularını şahsen derneğimize yapması gerekiyor. 16 Mart tarihinde ise mülakatlar gerçekleşecek. 21 Mart'ta ise kurslar başlayacaktır" dedi.

Girişimcilik kurslarının en önemli faaliyetlerinden birisi olduğunu belirten Erdik, "Bizler girişimcilik noktasında, yeni iş düşüncesi olan insanlar noktasında KOSGEB'in düzenlemiş olduğu girişimcilik kursları ile tanınan hibelerden insanları faydalandırmak için bu işe ön ayak olduk. Ticari hayat zor bir hayat. İnsanlar ticareti ilk başlarda kolay zannediyorlar ama uzun soluklu bir yol ve bu iniş ve çıkışların olduğu bir yol. Burada biz de dernek olarak kurslardan sonra iş hayatına başlayacak girişimcilere her anlamda destek olabilmek için bu tür kursları organize ediyoruz. Girişimciler açılan bu kurslara yoğun ilgi gösteriyor. Kriterleri uyan girişimciler kurslara katılmaya hak kazanıyor. Çok sayıda başvuru olduğu için KOSGEB'den gelen memurlar mülakatlarda en ciddi olan girişimcileri seçiyor" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement