Gişe Rekortmeni Oyun Açıkhava Da - Son Dakika
Güncel

Gişe Rekortmeni Oyun Açıkhava Da

Çolpan İlhan& Sadri Alışık Tiyatrosu 20. Yılını gişe rekortmeni oyunu ''Guguk Kuşu'' ile 7 Eylül'de Harbiye Açıkhava Sahnesinde kutluyor.

01.09.2015 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oktay Kaynarca, "Bilet satışlarının iyi gitmesi ekip olarak bizi mutlu etti… Geçen sezon kapalı gişe oynadığımız oyunumuzu ilk kez Açıkhava sahnesinde sahneyeleceğimiz için heyecanlı ve mutluyuz. Tiyatroya ilgi gösteren tüm sanat severlere teşekkür ediyoruz. Açıkhava artık sadece bir konser alanı değil, tiyatronun da sahnesi… Heyecanla 7 Eylül de izleyiciyle buluşmayı bekliyoruz" dedi…

Geçen sezonun en çok ilgi ve beğeni toplayan oyunlarından biri olan Oktay Kaynarca ve Deniz Uğur'un başrolünde olduğu ''Guguk Kuşu'' yeni sezonun 20.yıl açılış oyununu Harbiye Açıkhava Sahnesinde sergiliyor.

ÇOLPAN İLHAN'SIZ 20.YIL

Kerem Alışık 20.yıl ile ilgili olarak 'Babamın kaybından sonra ana- oğul iki kanayan yüreğin acısından yola çıkarak, anneciğimin üstün gayretleriyle Sadri Alışık adına kurduğumuz Tiyatromuzun 20. Yılını, kahramanımız Çolpan İlhan'sız kutlayacak olmak hüzünle neşeyi bir arada yaşamanın tam karşılığı olsa gerek. Nefesimiz yettiği müddetçe bize bıraktıkları bu mirası sonuna kadar yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. 20. Yıl Türk Tiyatrosuna ve SAKM ailesine hayırlı olsun' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gişe Rekortmeni Oyun Açıkhava Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement