Gişede Gasp - Son Dakika
Güncel

Gişede Gasp

Kgs Kartını Doldurmak İçin Fatih Köprüsü Gişelerinde Duran Gurbetçi Ailesi, Otomobilin Etrafını Saran Biri Kadın 5 Kişinin Saldırısına Uğradı. Para, Mücevher, Pasaport ve Kredi Kartlarını Gasp Eden Saldırganlar Otomobillerine Binip Kaçtı.

17.07.2008 02:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KGS kartını doldurmak için Fatih Köprüsü gişelerinde duran gurbetçi ailesi, otomobilin etrafını saran biri kadın 5 kişinin saldırısına uğradı. Para, mücevher, pasaport ve kredi kartlarını gasp eden saldırganlar otomobillerine binip kaçtı.

ALMANYA’dan gelip, akrabalarının İstanbul’daki düğününe katılan Ayhan Şentürk (44), içinde eşi, oğlu ve iki kızı ile baldızlarının bulunduğu MK MS 1022 plakalı otomobilleriyle önceki gün memleketleri Sinop’a gitmek üzere yola çıktı. Otomobille Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gişelerine gelen Ayhan Şentürk, KGS kartını doldurmaya gitti. Bu sırada park halindeki otomobilin önüne başka bir araç park etti.

Bir anda etrafını sardılar

Beyaz renkli Opel otomobilden inen biri kadın beş kişi Şentürk Ailesi’nin otomobillerinin etrafını sarıp, kapıları açmaya çalıştı. Bu kişilerden biri yarı açık camdan içeri sarkarak Ayhan Şentürk’ün eşi Ayşe Şentürk’ün içinde 20 bin YTL değerinde takı, 2 bin Euro, pasaport ve kredi kartları bulunan çantayı alarak geldikleri otomobille kaçtı. Şentürk Ailesi’nin büyük kızı Esin Günay (22), peşinden koştuğu otomobili yakaladı, ancak metrelerce sürüklendikten sonra yere düştü. Olayın ardından Ayhan Şentürk ve ailesi, Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Aile, gişelerdeki motosikletli polisleri de ağır davranmakla suçladı.

Yerde sürüklendi

Ailenin büyük kızı Esin Günay, peşinden koştuğu gaspçıların otomobilini yakaladı, ancak metrelerce sürüklenip yere düştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gişede Gasp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement