Gitarın Yetenekli İsmi Esenler'deydi - Son Dakika
Güncel

Gitarın Yetenekli İsmi Esenler'deydi

Gitarın Yetenekli İsmi Esenler\'deydi

Türkiye'nin genç ve yetenekli klasik gitaristlerinden Mehmet Özkanoğlu, Esenler'de müzikseverlerle bir araya geldi.

19.03.2013 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gitarist Mehmet Özkanoğlu, Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) tarafından düzenlenen müzikli söyleşi programı kapsamında, Esenlerli müzikseverlerle bir araya geldi. Müzik ve gitar üzerine bilgi ve tecrübelerini davetlilerle paylaşan Özkanoğlu, farklı yörelerin türkülerine can verdiği gitarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti de sundu. Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)'nde gerçekleştirilen programa; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat, sanatçı Hakan Dedeler, ESEV'de eğitim gören öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda farklı yörelerin türkülerine yer veren sanatçı, "Kaytağı", "Haydar Haydar", "Divane Aşık" ve "Allı Turnam" gibi unutulmaz eserleri gitarıyla kendi tarzında yorumladı. Dünyaca ünlü Azeri, Rus ve Arjantinli bestecilerin eserlerinden örnekler de çalan Özkanoğlu, dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Programın devamında davetlilerden gelen soruları da cevaplayan Özkanoğlu, iyi bir gitarist olmanın formülünün ne olduğu sorusu üzerine, "Bir kişinin çok iyi bir gitarist olması, onun yeteneği ile de doğru orantılıdır. Edebiyatta da güzel cümleler vardır ama bazen okuması zor olabilir. Zamanla siz de iyi bir gitarist olabilirsiniz" şeklinde konuştu.

ESEV'de çok sıcak bir ortamda ağırlandığını belirten Özkanoğlu, Esenler Belediyesi'ne ve tüm katılımcılara teşekkür ederek programını sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gitarın Yetenekli İsmi Esenler'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement