Gittigidiyor'dan Startup'lara Tam Destek - Son Dakika
Ekonomi

Gittigidiyor'dan Startup'lara Tam Destek

ticaret sektöründe 17'nci yılını dolduran GittiGidiyor, teknolojiden dijital pazarlamaya, içerik pazarlamasından müşteri deneyimine kadar birçok alanda onlarca startup'la birlikte çalışıyor.

02.11.2018 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-ticaret sektöründe 17'nci yılını dolduran GittiGidiyor, teknolojiden dijital pazarlamaya, içerik pazarlamasından müşteri deneyimine kadar birçok alanda onlarca startup'la birlikte çalışıyor.

Gittigidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, büyük veri ve yapay zeka çözümleri alanında Tarentum, bulut çözümlerinde VNGRS, çevik (agile) dönüşümde ACM-Software ve SEO alanında Kriko, GittiGidiyor'un teknoloji alanında çalıştığı startuplar'ın başında geliyor.

Dijital pazarlamada Ocak 2017'den bu yana Metrics34 Reklam Ajansı'yla çalışan GittiGidiyor, içerik pazarlama tarafında sosyal anket platformu Poltio ve prodüksiyon kısmında ise ilk müşterisi olduğu Carbonworks ile faaliyetlerini 2016'dan beri sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GittiGidiyor Genel Müdürü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı, tüm şirketlerin yaratıcı, yenilikçi ve ciddi bir ihtiyaca odaklanan startup'lara vereceği desteğin son derece önemli olduğunu belirtti.

2001 yılında GittiGidiyor'un da bir startup olarak yola çıktığını belirten Kantarcı, şunları kaydetti:

"Bugün GittiGidiyor, Türkiye'nin teknoloji temelli en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 2011'den itibaren de yolumuza küresel e-ticaret liderlerinden eBay'in şirketi olarak devam ediyoruz. GittiGidiyor'daki başarı hikayemiz örnek olmalı, çünkü yeni girişimlerin desteklenmesinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor."

GittiGidiyor'un startup dostu bir kimliğe sahip olduğunun altını çizen Kantarcı, "Önümüzdeki yıllarda da bu stratejiyi uygulamayı ve startup'ların büyümelerine katkı sunmayı elimizden geldiğince sürdüreceğiz. Bu destekler en nihayetinde değerli fikirlerin ve yerli girişimlerin önünün açılmasını sağlayarak ülke ekonomisine katkı sunuyor." ifadelerini kullandı.

Kantarcı, üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmayı amaçlayan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! yarışmasında rehberlik yaptığını da belirtti.

GittiGidiyor'un hizmet aldığı startup'lardan Tarentum'un EMEA Yönetici Ortağı Utku Azman da, "Her startup için tecrübeli ve alanında uzman şirketlerin desteğini alabilmek paha biçilmez. Bir eBay şirketi olan GittiGidiyor ile çalışmak bizim için son derece mutluluk verici ve uluslararası deneyim elde etme noktasında da çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

VNGRS Bulut ve Data Bölümü Lideri İsmail Arslan ise GittiGidiyor'la çalışmanın kendilerine büyük katkı sağladığını belirterek, "Yıllar önce iyi bir fikir üzerine inşa edilen GittiGidiyor'un bu süre içinde girişimci ruhunu kaybetmediğini söyleyebiliriz. Birlikte çalıştığımız süre boyunca bize aktardıkları tecrübelerin anlamı büyük." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gittigidiyor'dan Startup'lara Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement