Giyim kursiyerleri eserlerini sergilendi - Son Dakika
Yaşam

Giyim kursiyerleri eserlerini sergilendi

Giyim kursiyerleri eserlerini sergilendi

Tepebaşı Nafiye Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünün açmış olduğu giyim kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri, bir alışveriş merkezinde sergilendi ve davetliler beğenisine sunuldu.

25.05.2019 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Nafiye Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünün açmış olduğu giyim kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri, bir alışveriş merkezinde sergilendi ve davetliler beğenisine sunuldu.

'Kıyafet Sergisi' sergi açılışı: Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karaca, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Pehlivan, Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Şeker, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri; Gürol Bozkurt, İbrahim Çelik, Mehmet Kına, Halk Eğitimi Merkezi Kurum Müdürü Abuzer Hakverdi ve okul müdürleri tarafından gerçekleştirildi.

Açılıştan sonra kurs eğitmenleri Alime Aslanhan ve Şahfer Anasız, davetlilere sergi hakkında bilgi verdi. Aldıkları eğitim ile; gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkaran, öğrendiklerini uygulamalı olarak hayata geçirme fırsatı yakalayan ve hünerlerini kıyafetlere yansıtan kursiyerler, diktikleri birbirinden farklı kıyafetler büyük beğeni topladı. Sergi, 26 Mayıs 2019 tarihine kadar ziyaretçilerine açık kalacaktır. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Giyim kursiyerleri eserlerini sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.

  • Havza Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı
    15:48 Havza Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı

    Havza Belediyesi, Kevser Camisi önünde 1500 karaçam, ardıç ve badem fidanı dağıtarak ilçede yeşil alanları artırmayı hedeflediğini belirtti. Belediye Başkanı Murat İkiz, halktan fidanları dikmelerini ve korumalarını isteyerek ücretsiz fidan dağıtımının devam edeceğini söyledi.

  • Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı
    15:38 Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da Yusuf K. idaresindeki motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Tülay T. ve oğlu Ramazan Efe T.'ye çarptı. Kazada anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği
    15:35 Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesinde yaklaşık 100 kişi, kurak geçen havalardan dolayı yağmur duasına çıktı. Yağmur duasının ardından köylüler, imece usulüyle 51 koyun kestirip yaklaşık 4 bin kişilik yemek dağıttı. Vatandaşlar, yağmur yağması için yapılan etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

  • Ödemiş'te kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 bekçi hayatını kaybetti
    15:34 Ödemiş'te kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 bekçi hayatını kaybetti

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Cezmi Yeniay yönetimindeki motosiklet ile M.Z. yönetimindeki kamyon çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü olan bekçi Cezmi Yeniay hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yeniay'ın, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak görev yaptığı ve eşinin hamile olduğu belirtildi. Kamyonet sürücüsü M.Z. ise gözaltına alındı.

  • Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti
    15:32 Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.

  • İznik'te define ararken hayatını kaybeden baba ve oğlu Gölcük'te toprağa verildi
    15:31 İznik'te define ararken hayatını kaybeden baba ve oğlu Gölcük'te toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde define aramak için girdikleri mağarada hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi. Tevfik (68) ve oğlu Okan Ö'nün (42) cenazeleri, İznik'ten yakınları tarafından alınarak Kavaklı Sanayi Camisi'ne getirildi. Cenazeler, öğle vakti kılınan namazın ardından İhsaniye Mezarlığı'nda defnedildi. Törene, Özdemir ailesi ve yakınları ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve vatandaşlar katıldı. Olay İznik ilçesi kırsal Gürmüzlü Mahallesi Karadere mevkisindeki mağaranın bulunduğu alana gelen Tevfik Ö. ve oğlu Okan Ö. ile İbrahim E'den (38) haber alamayan yakınlarının mahalle muhtarını araması üzerine bölgeye ekipler yönlendirilmişti. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Jandarma Arama Kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kayanın dibinden 5 metre derinlikte kazı yaparak mağaraya giren 3 kişinin cansız bedenlerine ulaşmıştı. Gazdan zehirlenerek öldükleri değerlendirilen 3 kişinin cesetleri, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu mağaradan çıkarılmıştı.

  • Mardin'de trafik kazası: 1 kişi yaralandı
    15:29 Mardin'de trafik kazası: 1 kişi yaralandı

    Mardin'de meydana gelen trafik kazasında, Ömerli-Yeşilli kara yolunda bir otomobil şarampole devrildi ve sürücü yaralandı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Mardin Büyükşehir Belediyesi Mevsimlik Çiçeklendirme Çalışmalarına Devam Ediyor
    15:29 Mardin Büyükşehir Belediyesi Mevsimlik Çiçeklendirme Çalışmalarına Devam Ediyor

    Mardin Büyükşehir Belediyesi, şehrin giriş noktaları, cadde, orta refüj ve kavşaklarda mevsimlik çiçeklendirme çalışması yaparak kentin daha modern ve yaşanılabilir bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Ayrıca, kent genelinde ve tüm ilçelerde 400 bin mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirilecek ve orta refüj, park ve bahçelerde yabani otlarla mücadele çalışmaları devam ediyor.

  • Karaman'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Oğlak Kurtarıldı
    15:25 Karaman'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Oğlak Kurtarıldı

    Karaman'ın Bozkandak köyünde bir çiftçiye ait oğlak, kayalıklar arasında mahsur kaldı. Köylülerin kendi çabalarıyla oğlağı kurtaramaması üzerine AFAD ekiplerinden yardım istendi. AFAD ekipleri, oğlağı bulunduğu yerden kurtararak sahibine teslim etti.

  • Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı
    15:24 Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ve oğlu, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kazada yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement