Giysi Dolabı" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Giysi Dolabı" Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Giysi dolabından detay Açılıştan detay Vali Vahdettin Özan'ın konuşması Belediye Başkanı İrfan Dinç'in konuşması Çankırı'da "giysi dolabı" açıldı Belediye tarafından başlatılan uygulamayla, ihtiyaç sahipleri, hayırseverler tarafından giysi dolabına bırakılan kıyafetleri alabilecek Çankırı Belediye Başkanı Dinç: "Geleneklerimize, örf ve ananelerimize uygun bir yardım mekanizması oluşturduk. Veren el, alan eli görmüyor" Çankırı Belediyesi tarafından bir parkta ihtiyaç sahipleri için "giysi dolabı" açıldı.

12.01.2016 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Giysi dolabından detay

Açılıştan detay

Vali Vahdettin Özan'ın konuşması

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in konuşması Çankırı'da "giysi dolabı" açıldı

Belediye tarafından başlatılan uygulamayla, ihtiyaç sahipleri, hayırseverler tarafından giysi dolabına bırakılan kıyafetleri alabilecek

Çankırı Belediye Başkanı Dinç:

"Geleneklerimize, örf ve ananelerimize uygun bir yardım mekanizması oluşturduk. Veren el, alan eli görmüyor"

Çankırı Belediyesi tarafından bir parkta ihtiyaç sahipleri için "giysi dolabı" açıldı.

Vali Vahdettin Özcan, Karatekin Parkı'ndaki açılışta, belediyenin çok güzel bir projeye imza attığını söyledi.

Çankırı Belediyesinin, bu tür sosyal projelerde diğerlerinden çok daha ileride olduğunu belirten Özcan, "Bu nedenle Belediye Başkanımız İrfan Dinç'i bir kez daha tebrik ediyorum. Bunu, son zamanların en anlamlı projesi olarak görüyorum" dedi.

Başkan Dinç ise böyle bir işe başladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Hayırseverlerin kullanılabilir durumdaki kıyafetleri getirip dolaba asacağını, ihtiyaç sahiplerinin de buradan kıyafet alacağını bildiren Dinç, "Geleneklerimize, örf ve ananelerimize uygun bir yardım mekanizması oluşturduk. Veren el, alan eli görmüyor. Daha önceki çalışmalarımızda olduğu gibi hemşehrilerimizin bu projeye sahip çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Vatandaşları kampanyaya katılmaya çağıran Dinç, şunları kaydetti:

"Açık havada oluşturduğumuz bu platformda, insanlarımız ihtiyaç fazlası olan ya da satın aldıkları kıyafetleri buraya asıyor. İhtiyaç sahipleri de gelip kendi bedeni ve ihtiyaçlarına göre alıyor. İhtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini giderme adına yaptığımız bu çalışma, aslında medeniyetimizde, kültürümüzde yeri bulunan, 'Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek' mantığından hareketle yapılan hayrın güzel bir örneğidir. Projeyi gerçekleştiren arkadaşlarım ve hayır yapacak kardeşlerime teşekkür ediyorum."

Giysi Dolabı" Açıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Giysi Dolabı' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement