Cinsel ilişkiye girdikleri kadınların hayatını kabusa çevirmişler! Tutuklandılar - Son Dakika
3. Sayfa

Cinsel ilişkiye girdikleri kadınların hayatını kabusa çevirmişler! Tutuklandılar

Muğla'da sosyal medyadan tanıştıkları kadınlarla ilişkiye girip, gizli çekimle o anları görüntüleyerek şantaj yapan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11.07.2019 16:13  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da, sosyal medyadan tanıştıkları kadınlarla ilişkiye girip, gizli çekimle o anları görüntüleyerek şantaj yaptıkları ve para talep ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan Ö.Ç.T. ve B.U., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, üniversite öğrencisi Ö.Ç.T. (21) ve lise öğrencisi B.U.'nin (20), sosyal medya üzerinden tanıştıkları kadınlarla cinsel ilişkiye girerek, o anları kameraya kaydedip, görüntüleri yaymakla tehdit ederek para talep ettikleri yönünde 2 ayrı şikayet aldı.

İLİŞKİ GÖRÜNTÜLERİ BİLGİSAYARDAN ÇIKTI

Teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, dün B.U. ile Ö.Ç.T.'nin, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'deki evlerine baskın yaptı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin evlerinde arama yapıldı. Aramada, dizüstü bilgisayar ve cep telefonlarında, ilişki görüntülerinin kayıtlarının bulunduğu belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından aynı gün adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cinsel ilişkiye girdikleri kadınların hayatını kabusa çevirmişler! Tutuklandılar
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Cinsel ilişkiye girdikleri kadınların hayatını kabusa çevirmişler! Tutuklandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • Polat: İLİŞKİYE GİREN KADININ HİÇMİ SUCU YOK 72 39 Yanıtla yakup: bir suç başka suçu ortadan kaldırmaz. bur da tehdit şantaj dolandırıcılık var. 45 11 Kadın : Polat sen bakire misin? ???? 23 21 Boşnak: Kadın a cevap senin kadar yırtık değil bakire olmasada 0 4 Kadın : Boşnak a ben sadece sordum sen net bakire olmadigini biliyorsan saygı duyarım ) 1 0 Polti: Elbette onlarında suçu var ama şantaj ve tehdit daha ağır suç 1 0
  • yooox: tabi ilişkiye giren kadınların ucu yoox onlar melek 54 32 Yanıtla
  • Celal yanar: Şimdi bu adam suclu bunu kabul ediyorum.peki bu adamın suçuna ortak olan kadınların hic mi suçu yok.macera mi yada merak mı bu erkek ve kadınların nikah dışı iliskileri 34 10 Yanıtla Kılıc: hehe sanki sen olsan dersin kadıınaki nikah yok hade by 1 0
  • Aferin : Güzel becerikli çocuklar aferin 19 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement