Gizligider, 'Sadece Seçim Dönemlerinde Değil Her Zaman Vatandaşlarımızlayız' - Son Dakika
Politika

Gizligider, 'Sadece Seçim Dönemlerinde Değil Her Zaman Vatandaşlarımızlayız'

Gizligider, \'Sadece Seçim Dönemlerinde Değil Her Zaman Vatandaşlarımızlayız\'

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’de sadece seçim zamanları değil her zaman vatandaşlarımız ile birlikteyiz dedi.

22.01.2018 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir'de sadece seçim zamanları değil her zaman vatandaşlarımız ile birlikteyiz dedi.

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider hafta sonunda esnaf ziyaretlerinin yanı sıra çat kapı misafirliklerde de bulunarak vatandaşların dertlerini dinledi. Milletvekili Gizligider yaptığı açıklamada ise bizler sadece seçim dönemlerinde değil her fırsatta gönüldaşlarımız ile birlikte olmaya devam ediyoruz dedi. Milletvekili Gilzigider, "Sadece seçim dönemlerinde değil, meclis çalışmalarından bulduğumuz her fırsatta gönüldaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın hasılı tüm hemşerilerimizin elini sıkmaya, muhabbetlerine ortak olmaya aralıksız sürdürüyoruz. Simit ve çayla kahvaltı yaparak küçük sanayide başladığımız Cumartesi günü esnafımızla sohbet ederek sanayimizi modern bir yapıya kavuşturmak amacıyla istişarelerde bulunduk. Kahvaltı sonrası geçtiğimiz Derinkuyu ilçemizde sanayi ve çarşı esnafımızla buluşarak patatesten fasulyeye her şeyi konuştuk ve gündemi değerlendirdik. Derinkuyu sonrası Nevşehir çarşı esnafımızı ziyaret ettik ve sadece seçim dönemi değil her fırsatta muhabbetlerine ortak olduğumuzu ilettik. Esnaf ziyaretlerimiz sonrasında Cevher Dudayev Mahallemizde çat kapı ev ziyaretlerine devam ederek hemşerilerimize misafir, çaylarına ve muhabbetlerine ortak olduk" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gizligider, 'Sadece Seçim Dönemlerinde Değil Her Zaman Vatandaşlarımızlayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement