Gkv'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde - Son Dakika
Yerel

Gkv'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde

Gkv\'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde

Akademik başarıların Türkiye’deki en önemli adresleri arasında yer alan ve kuruluşunun 50. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam eden GKV Özel Okulları’na bağlı kurumlar, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

22.03.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akademik başarıların Türkiye'deki en önemli adresleri arasında yer alan ve kuruluşunun 50. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam eden GKV Özel Okulları'na bağlı kurumlar, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Son olarak Vodafone Freezone Türkiye elemelerine katılan GKV Özel Ortaokulu Orkestrası yarışmanın finalistleri arasında yer almak için yarıştı.

2002 yılından bu yana, Türkiye çapında düzenlenen çeşitli müzik yarışmalarında Gaziantep'i ve bölgeyi temsil eden GKV Özel Okulları Okul orkestrası kazandığı Türkiye dereceleri ile Gaziantep'i gururlandırmaya devam ediyor. Bu yıl 17. kez yapılan Vodafone Freezone Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması'nda GKV Özel Ortaokulu Orkestrası Adana elemelerine katılarak büyük bir başarı elde etti.

2013 yılında aynı yarışmada En iyi Sahne Performansı Türkiye 3.'lüğü ve Uluslararası Festivaller Federasyonu Özel Ödülü kazanan okul orkestramız bu yıl da finallere katılabilmek için üstün bir performans sergilemiş ve Gazianteplilerin ortak gurur kaynağı olmayı başarmıştı.

Yarışmayla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, birçok alanda olduğu gibi müzik alanında da iddialı ekiplerin yarışmalara katıldığına dikkat çekerek bu ekipler arasında GKV Müzik Orkestrasının önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Vergili, "GKV Özel Ortaokulu Orkestrası geçen yılda katıldığı ve önemli başarılar elde ettiği Vodafone Freezone Türkiye Elemelerine katılarak gösterdikleri yüksek performansla yarışmanın iddialı ekiplerinden birisi olduklarını kanıtlamışlardır. Çukurova Üniversitesi Kültür Kompleksi'nde 17 ilden toplam 46 lisenin katılımıyla gerçekleştirilen Adana elemelerine öğrencilerimiz, ünlü rock müzik topluluğu "Nickelback" grubuna ait "How You Remind Me" adlı parçayla sahne alarak Türkiye finallerine katılma şansı aradı. Sahne performansları ile tüm yarışmacıların beğenisini kazanan okul grubumuz bu yıl da Türkiye finalleri için iddialı olduğunu gösterdi. Vokalde Vuslat Calp, elektrogitarlarda, Onur İbanoğlu ve Onur Denk Alagöz, basgitarda Merthan Kamber, piyano, keyboard ve back vokalde Deniz Tekin ve davulda Tolga Anlar'dan oluşan okul grubumuz çalışmalarına devam ederken, bir yandan da heyecanla eleme sonuçlarını beklemektedir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv'liler, Vodafone Freezone Türkiye Elemelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement