GKV Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol Takımı İl İkincisi Oldu - Son Dakika
Güncel

GKV Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol Takımı İl İkincisi Oldu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol takımı 2013-2014 sezonu il ikincisi olarak kapattı.

28.03.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te düzenlenen düzenlenen okul sporlarında üstün dereceler elde eden GKV Özel Okulları okul takımları aynı başarıyı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası basketbol karşılaşmalarında da sürdürmeye devam ediyor.

Çift devreli lig statüsünde oynanan ve 11 kulübün katıldığı karşılaşmalarda yarı finale kalan GKV Özel Okulları Spor Kulübü play off eşleşmelerinde finalist oldu. Final turunda Güney Eğitim Kurumları Spor Kulübü ile yaptığı karşılaşmada Gaziantep il ikincisi oldu. Güney Eğitim Kurumları, Beslen Makarna, Şehitkâmil Belediyesi, Gaziantep Polis Gücü, Altınok Gençler, Gaziantep Basketbol A, Gaziantep Basketbol B, Anadolu, Sanko Özel Okulları, Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü takımlarıyla çok çekişmeli karşılaşmalar yapan ve centilmence mücadele eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol Takımının yüksek performansı takdirle karşılandı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili "Okullar arası çeşitli spor müsabakalarında birçok başarı elde eden okul takımlarımızın yanı sıra GKV Özel Okulları Spor Kulübümüzde birçok dalda başarılar elde etmeye devam etmektedir. Son olarak gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası basketbol karşılaşmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol takımı 2013-2014 sezonu il ikincisi olarak kapatmıştır. Sporcularımızı ve emeği geçen antrenör ve idarecilerimizi kutluyorum" dedi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Basketbol Takımında Bilgin Bilginsoy, Vehbi Kepkep, Asım Kepkep, Onur Bediroğlu, Enes Bilir, Cihaner Güzel, Berkay Erbağcı, Berkay Karagülle, Oğulcan Cenkcimenoğlu, Sercan Özen, Berkay Bozdağ, Berkay Konukoğlu, Cahit Berke Aybey, Emre Güntin, Emre Elmacıoğlu, Yunus Karadağ, Musa Can Karataş ve Mert Yalçın'ın görev aldığı da kaydedildi. Diğer dallarda süren müsabakalarda da iddialı olan GKV Özel Okulları Kulübü Spor Takımlarının müsabakalarını sürdürdüğü de öğrenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GKV Spor Kulübü Genç Erkek Basketbol Takımı İl İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement