Global ICCO PR Awards İçin Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

Global ICCO PR Awards İçin Geri Sayım

Uluslararası İletişim Danışmanları Organizasyonu Birliği'nin (ICCO) 2015 yılında başlattığı Global ICCO PR Awards programı için başvurular başladı.

20.09.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın dört bir yanından en başarılı halkla ilişkiler projelerinin ödüllendirildiği Global ICCO PR Awards için ödül başvuruları başladı. Uluslararası İletişim Danışmanları Organizasyonu (ICCO) tarafından 48 ülkeyi temsil eden halkla ilişkiler derneklerinin katılımıyla gerçekleşen ödül programı için başvurular 20 Ekim'e kadar sürecek. 17 Kasım'da shortlist'e kalanların açıklanacağı programın ödül töreni 1 Aralık'ta Londra'da yapılacak. Başvuru ile ilgili detaylara awards.iccopr.com web sitesinden ulaşılabilir.

Omnicom Halkla İlişkiler Grubu, Uluslararası Büyüme ve Kalkınma Başkanı David Gallagher ve Halkla İlişkiler Konseyi Başkanı Renee Wilson yarışma jürisinin başında yer alıyor.

Avrupa, Asya, Afrika, Amerika ve Avustralya'dan, iletişim danışmanlığı şirketlerinin oluşturduğu 32 sivil toplum kuruluşu ve derneğin üyeliği bulunan ve mevcut durumda 2 bin 500 PR şirketini de temsil eden ICCO, bu ödül programı ile dünyadaki en iyi halkla ilişkiler projelerini gözler önüne sermiş olacak. Halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı sektörünü geliştirmek, genişletmek ve hizmet standartlarını yükseltmek amacıyla kurulan İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA), aynı zamanda da Uluslararası İletişim Danışmanlığı Organizasyonu'nun (ICCO) Türkiye temsilciliğini yürütüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Global ICCO PR Awards İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement