Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı

Bir davet çıkışı gazetecileri görünce göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in, ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı.

28.07.2019 12:49  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni imajıyla gündemden düşmeyen Bergüzar Korel'in yeniden anne olacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırdı. 2009 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç'le mutlu bir evlilik sürdüren Bergüzar Korel'in ikinci kez anne olmaya hazırlandığı söylendi.

GÖBEĞİNİ ÇANTASIYLA SAKLADI

Bergüzar Korel ile eşi Halit Ergenç önceki akşam yakın dostları, menajerleri Ayşe Barım'ın Asmalımescit'teki 50. yaş partisinden çıkarken görüntülendi. Göbeği açıkta bir bluz giyen Bergüzar Korel çıkışta fotoğrafları çekilirken karnını çantasıyla sakladı. Korel'in yüzündeki panik ifadesi ise şüphelendirdi.

Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bu hareketinin nedeni çok geçmeden ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre,Bergüzar Korel ikinci çocuğuna hamile olduğu, ancak hamileliği henüz çok başlarında olduğu ve 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemediği söylentiler arasında.

Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı

"EN KISA ZAMANDA İSTİYORUZ" DEMİŞLERDİ

9 yaşında Ali adlı bir oğulları olan çift geçen yıl yaptıkları bir röportajda ''En kısa zamanda ikinci bebeği istiyoruz'' demişti.

Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı
Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel\'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı

Son Dakika Magazin Göbeğini çantasıyla saklayan Bergüzar Korel'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Laz: Desenize geziparkcilar artıyor. 21 30 Yanıtla
  • Duygu: Erkeği tebrik ediyorum eşini hamile bıraktı bende üstüme kuma getirdim en yakın kız Arkadaşı mı .nikah kıydık.kocamın koynuna soktum.gerdek gecesinde neler yapması gereken herşeyi kuma ya anlattım.şuan.1 aylık hamile kocamı gönülden tebrik ediyorum 3 46 Yanıtla Admin: Çok manyak ve gerizekalısınız geneleve çevirdin evini yani iki üç tane daha getir kocana gerizekalı 3 0 Hasta: Ruh hastası mısın kızım 2 0 Yazik: Manyak ya yemin ediyorum gerizekalı 1 0
  • İmam hatip li kız: Kadın hamile olduğunu gizlemeli bol giyinmeli . Erkeklerin Nevsini uyandırmayın. 11 35 Yanıtla afgana bak: carsafa girsen bu defa da yuzunu kapat diyorlar, sonu yok bu isin. 22 3 S : Ahlaklı biriysen zaten harama nefsin uyanmaz. Tersi ise, çarşaf bile kar etmez! 0 0 Anne : SALAK 0 0
  • Zynp: Madem hamileliğini gizlemek istiyorsun, göbeğini açıkta bırakan bluz niye giydin! 34 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement