Göçen yol tekrar trafiğe açıldı - Son Dakika
Yaşam

Göçen yol tekrar trafiğe açıldı

Göçen yol tekrar trafiğe açıldı

Kütahya'da Emet ile Tavşanlı ilçeleri arasındaki kara yolunun bir bölümünde meydana gelen çökmenin tamir edilip yolun tekrar trafiğe açıldığı bildirildi.

28.11.2019 10:08  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da Emet ile Tavşanlı ilçeleri arasındaki kara yolunun bir bölümünde meydana gelen çökmenin tamir edilip yolun tekrar trafiğe açıldığı bildirildi.

Yapımı geçen yıl tamamlanarak hizmete açılan kara yolunun Günlüce köyü yakınındaki kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana gelmişti. Üst üste 3 kez çöken yolun Günlüce köyü Çöğürtlen mevkiinde devam eden yol yapım çalışmalarında, 70 kişilik ekip ve 9 adet iş makinesi ile hummalı bir çalışma sonucunda, yolun 8 kilometrelik kısmının tekrar trafiğe açıldığı açıklandı.

Vatandaşlar, yol meselesinin Emet için büyük önem arz ettiğini belirterek, çalışmaları yakından takip ettiklerini ve yolun kalan kısmında bir önce yapılıp bölge halkı için hizmete sunulmasını istediklerini belirttiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Göçen yol tekrar trafiğe açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te market yangınında bin 350 metrekare kapalı alan yandı
    17:17 İzmit'te market yangınında bin 350 metrekare kapalı alan yandı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette çıkan yangında bin 350 metrekare kapalı alan tamamen yandı. Yangın, 2 saatte kontrol altına alındı.

  • İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı
    17:08 İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangın, yakındaki binanın çatısına sıçradı. Yangın kısa sürede büyüdü ve kentin birçok noktasından görülecek kadar duman oluştu. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sırasında sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. İzmit Belediyesine ait binaya da sıçrayan alevler, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaralanan olmazken, deponun zarar gördüğü belirtildi.

  • Marmaris Belediyesi Ketenci Deresi'nde Temizlik Çalışması Yaptı
    17:00 Marmaris Belediyesi Ketenci Deresi'nde Temizlik Çalışması Yaptı

    Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekibi, Ketenci Deresi'nde meydana gelen çamurları ve atılan çöpleri temizledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçenin birçok noktasında kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı.

  • Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü
    16:49 Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü

    Bolu'nun Yeniçağa ilçesine bağlı Aşağı Kuldan köyü mezarlık mevkisinde bir arazide çıkan anız yangını, Yeniçağa Belediyesi itfaiyesi ile Yeniçağa Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

  • Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı
    16:35 Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı

    Bir otobüste kayda geçen görüntülerde, bir yolcu yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ve sert sözler söyledi. Kadının şaşkınlıkla karşılık verdiği olayda, siyahi 2 kişinin başlarını öne eğdikleri de dikkat çekti. Tartışma sözlü olarak devam etti ve kimse fiziki bir müdahalede bulunmadı.

  • Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor
    16:24 Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor

    Tayvanlı bisikletçi Jacky Chen, arkadaşının tavsiyesiyle Türkiye'yi keşfetmek için Iğdır'a geldi. Chen, Türk insanının hoşgörülü ve misafirperver olduğunu belirterek, daha önce 78 ülkeyi gezip Ağrı Dağı'nı da merak ettiğini söyledi. Pandemi nedeniyle ara verdiği dünya turuna 2023'te devam etmeyi planlayan Chen, bisikletiyle 61 ülkeyi gezip hedefinin 40 ülke daha gezmek olduğunu ifade etti.


Advertisement