Göçmen Sağlığı Merkezi'nde feci cinayet! Kavga ettiği doktor arkadaşını tüfekle öldürdü - Son Dakika
Güncel

Göçmen Sağlığı Merkezi'nde feci cinayet! Kavga ettiği doktor arkadaşını tüfekle öldürdü

Mersin'in Mezitli ilçesindeki Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Hasan Çayır ve bir süredir sorun yaşadığı Dr. Ahmet Dikmen arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çayır, aracından aldığı tüfekle arkadaşı Dikmen'i öldürdü.

20.10.2021 11:47  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezitli ilçesinde bulunan Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezi'nde dehşet dakikaları yaşandı. Daha önce aralarında husumet bulunan doktorlardan biri, diğerini tüfekle vurarak öldürdü.

ARACINDAN ALDIĞI TÜFEKLE VURDU

Saat 10.00 sıralarında, Mezitli ilçesi Yeni Mahalle'de iddiaya göre, Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Hasan Çayır, daha önce tartışma yaşadığı Dr. Ahmet Dikmen ile sabah bir kez daha tartıştı. Çayır, aracında bulundurduğu tüfeği alıp, aile sağlığı merkezine girdikten sonra Dikmen'e ateş açtı.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Vücudunun birçok yerinden vurulan Dikmen, meslektaşlarının ve personelin müdahalesinin ardından ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis de Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezi'ni güvenlik şeridiyle çevirip, personelin ifadesine başvurdu. Ağır yaralı Ahmet Dikmen, tedaviye alındığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Hasan Çayır ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Göçmen Sağlığı Merkezi'nde dehşet anları! Tartışma yaşadığı doktor arkadaşını tüfekle öldürdü
Göçmen Sağlığı Merkezi'nde dehşet anları! Tartışma yaşadığı doktor arkadaşını tüfekle öldürdü
Göçmen Sağlığı Merkezi'nde dehşet anları! Tartışma yaşadığı doktor arkadaşını tüfekle öldürdü
Göçmen Sağlığı Merkezi\'nde feci cinayet! Kavga ettiği doktor arkadaşını tüfekle öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göçmen Sağlığı Merkezi'nde feci cinayet! Kavga ettiği doktor arkadaşını tüfekle öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Erkan Çaçen: Ülkede bulunan göçmenler maalesef ülkenin dengesini kişilerin sağlığını bozdu maalesef dolar euro pahalılık gıdada kirada elektrikte suda petrolde herşeyde bu tamamen bu göçmenlerle alakalı iktidar maalesef bunu anlayamadı bu ülkenin evlatları huzurlu bir yaşamı haketmiyormu yani suriyeliler özellikle bu ülkenin evladı olmayı hakediyormu ki kendi ülkesinde olamamışken yazık üzücü ama heralde bu adamların sonu bizim elimizden olacak 9 1 Yanıtla

Advertisement