Gökçeören'deki 58 Kilometrelik Altyapı Çalışması Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Gökçeören'deki 58 Kilometrelik Altyapı Çalışması Tamamlandı

Gökçeören\'deki 58 Kilometrelik Altyapı Çalışması Tamamlandı

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, 154 Mahalle Projesi kapsamında 58 buçuk kilometrelik altyapı çalışmalarının noktalandığı Kula’nın Gökçeören Mahallesini ziyaret etti.

15.05.2018 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, 154 Mahalle Projesi kapsamında 58 buçuk kilometrelik altyapı çalışmalarının noktalandığı Kula'nın Gökçeören Mahallesini ziyaret etti. Aslay, kısa süre içerisinde üstyapı çalışmalarının da tamamlanacağını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin alt ve üst yapı dönüşümüne tüm hızıyla devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi ile Kula'nın Gökçeören Mahallesi de altyapı dönüşümünü yaşadı. Mahalleye, 28 kilometre içme suyu, 27 kilometre kanalizasyon ve 3 buçuk kilometre de yağmursuyu hattı döşendi. Üst yapı çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediği mahalleyi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay da ziyaret ederek, devam eden çalışmaları takip etti. Mahalle Muhtarı Hekmet Eren ve mahalle sakinleri ile de görüşen Aslay, kısa süre içerisinde Gökçeören'de başlayan dönüşümün tamamlanacağını ifade etti. Gökçeören Mahalle Muhtarı Hekmet Eren, "Mahallemizde altyapı bitti. Üst yapı çalışmaları ise devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay'ın yapılan çalışmalar dolayısıyla mahallemizi ziyaret etmesi nedeniyle mutlu olduk. MASKİ, altyapı noktasında gözle görülmeyeni yapıyor. Ancak, üst yapı çalışmalarını gözümüz görüyor ve yollarımız çok güzel oluyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, hayata geçirilen yatırımların yakın takipçisi olduklarını belirterek, "Kula ilçemize bağlı Gökçeören Mahallesi belde durumundan mahalleye dönüşen yerlerden biri. 154 Mahalle Projemiz kapsamına aldığımız mahallemizde altyapı işimizi noktaladık. Üstyapı çalışmalarımız ise hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz öncelik sırasına göre belirlediğimiz mahallelerimizde altyapı sıkıntılarını çözüme kavuşturmak. İdare olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den aldığımız güçle bin 88 mahalleye hizmet ulaştırmak için çalışıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gökçeören'deki 58 Kilometrelik Altyapı Çalışması Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement