Gökhan Çıra Fatih Terim'den özür diledi - Son Dakika
Spor

Gökhan Çıra Fatih Terim'den özür diledi

Son dakika haberine göre; Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından Fatih Terim hakkında ağır sözler sarf eden Gökhan Çıra, kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Çıra, Fatih Terim ve Galatasaray taraftarından özür diledi.

18.12.2019 19:54  Güncelleme: 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzlaspor - Galatasaray maçı sonrasında yaşanan olayların başrolünde yer alan isimlerden olan ve Fatih Terim'e "sen mafya mısın" diyen Gökhan Çıra, sosyal medya üzerinden özür diledi.

Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan 23 yaşındaki oyuncu, "Öncelikle herkese merhaba. Dün yaşanan tatsız olaydan dolayı başta ultrAslan'dan, bütün Galatasaray taraftarından özür dilerim. Kimseyle bir sorunum yoktur. Sadece eskiden yaşanan olaylardan dolayı biraz doluydum. Tekrar Fatih hocadan ve ultrAslan'dan özür dilerim" açıklamasını yaptı.

Gökhan Çıra Fatih Terim'den özür diledi
Gökhan Çıra Fatih Terim\'den özür diledi

Son Dakika Spor Gökhan Çıra Fatih Terim'den özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (55)

  • Hasan sivri: Yalan haber gökhan fb lidir asla eğilmez. Tuzla sporun hocası da fb lidir vede haklıdır. Türkiyede psg ve reali deplasman da yenebilecek tek takım fenerbahçedir. Tarihimizde nice zaferler vardır avrupada.. bu sene avrupada kupa bırakmıycaz cinconlar 7 58 Yanıtla Paolo: Sen ne içtin kro kafan güzel olmuş esrimişsin 10 3 sener tranfer olunca ne demisti: sampiyonlar liginde oynayacagim icin mutluyum fenerde kalsa bulamiyacagi sansi yakaladi audi cup a benzemez sampiyonlar ligi menejerle gidilmio sampiyon olmak lazim 10 2 Le pompa: Hasan sadece bir tane beğenen var oda sanırım sensin ! 8 2 rizeli aslan: ufak at ziyaaa shevchenko yu unuttun belliki:))) 8 1 Hasan sivri: Kıtalar arası kupayı dahi alıcaz seneye. Sivas macını ölçü almayın onemsemedık sadece. Bursa macında yannıs anonsdan şampıyonluğumuz gitti takım geri cekildi. 2 4 Kenan : Ueafa super kupa 'nin ustunde bu kupa alınca ondan sonra konuşun daha siz kapikuleden gecemiyoraunuz 6 0 Hasan sivri: Feyk hesap o. Biz fenerbahçeliyiz. Bursa şampiyon oldugunda bir kere keklendik bir daha olmaz o iş. Gokhan fb lidir özür dilemez dilesede bir gerçek vardır oda fenerbahçe.seneye şampiyonlar ligi şampiyonu olup kıtalar arası şampiyon olucaz Yazın kenara cinconlar 1 4 Komik: Zuhahahahahahahahahhhahaahahahahhahahahahhshzhahahahzsgg 5 0 Batu akele : Yav he he tmm kupalar sizin züccaciyelerde satılıyor dinlenerek anca onları alırsınız 3 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement