Gökhan Göktaş Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Gökhan Göktaş Seçim Sonuçları

Gökhan Göktaş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Zonguldak Ereğli belediye başkan adayı olan Gökhan Göktaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Zonguldak Ereğli belediye başkan adayı olan Gökhan Göktaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Zonguldak Ereğli ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Gökhan Göktaş isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Zonguldak Ereğli adayı Gökhan Göktaş kimdir? Saadet Partisi Zonguldak Ereğli adayı Gökhan Göktaş yüzde kaç oy aldı?

Gökhan Göktaş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Zonguldak Ereğli belediye başkan adayı olarak gösterilen Gökhan Göktaş Ereğli ilçesinde % 0,37 oranında oy almıştır. Ereğli ilçesinde % 0,37 oranında oy olan Gökhan Göktaş adlı Saadet Partisi adayı toplamda 265 adet oy sayısına ulaştı.

Gökhan Göktaş Kimdir?

Gökhan Göktaş Seçim Sonuçları

Gökhan Göktaş: 1976 Zonguldak doğumlu. İlkokulu Filyos Beldesinde, Liseyi Zonguldak Fener Lisesinde tamamladı. Zonguldak Bülent Ecevit Universitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümü mezunu.
Alaplı Belediyesi Fen ve İmar Müdürlüğü'nde 5 yıl çalıştıktan sonra Ereğli'de Göktaş Harita Mühendislik Bürosu'nda 13 yıldır serbest harita mühendisi olarak çalışmakta.
Evli, üç çocuk babası.

Zonguldak Ereğli ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Gökhan Göktaş Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement