Gökhan Özen'den Torbalı'da 19 Mayıs Konseri - Son Dakika
Yerel

Gökhan Özen'den Torbalı'da 19 Mayıs Konseri

Ünlü pop müzik sanatçısı Gökhan Özen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İzmir’in Torbalı ilçesinde verdiği konserde hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

20.05.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü pop müzik sanatçısı Gökhan Özen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İzmir'in Torbalı ilçesinde verdiği konserde hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Torbalı ilçesi, ünlü sanatçı Gökhan Özen 19 Mayıs gecesi unutulmaz bir konser verdi. Büyük ilgi gören konsere yaklaşık 10 bin kişi katılırken, sanatçı birbirinden güzel şarkılarını hayranları için seslendirdi. Torbalı 7 Eylül Stadyumu'nda gerçekleşen konsere katılan vatandaşlarda söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Şarkılarıyla konsere katılanları coşturan Gökhan Özen'e Torbalı Belediye Başkanı Görmez de çiçek takdim etti. Gökhan Özen'e teşekkür eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yasar Görmez, "İzmir'in, Ege'nin üretim, tarım, sanayi merkezi olmayı başarmış Torbalı, genç nüfusuyla, bölgede oluşturduğu sinerjiyle, büyüme verileriyle gurur duyulan bir ilçedir. Torbalı'nın harika gençleri, çalışkan çocukları bu anlamlı günde bu konseri hak ettiler. İzmir'den çevre ilçelerden gelen diğer genç kardeşlerimiz de bizi yalnız bırakmadılar. Muhteşem bir kalabalık, seçkin bir sanatçı topluluğu ile güzel bir gece geçireceğimize inanıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun" dedi.

Etkinliği, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Özer, İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz da takip etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökhan Özen'den Torbalı'da 19 Mayıs Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement