Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan'a "Dersim" Çıkışı: Kaos Yaratır - Son Dakika
Güncel

Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan'a "Dersim" Çıkışı: Kaos Yaratır

Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'na en çok destek veren isimlerin başında gelen Gökhan Özoğuz, Tunceli Belediyesi'nde "Tunceli" ibaresinin yerine "Dersim" kullanılması kararını eleştirdi.

23.05.2019 11:33  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu'nu destekleyen Athena Gökhan, Tunceli Belediye Meclisi'nin, belediyede bulunan tabelalarda "Tunceli" ibaresinin "Dersim" olarak değiştirilmesi kararını eleştirdi.

"DERSİM" OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI ALINDI

Tunceli Belediye Meclisi, Türkiye Komünist Partisi'nden aday olarak seçilen ve "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu başkanlığında yapılan olağan ve olağanüstü toplantılarda kararlar aldı.

Tunceli Belediyesi, meclis toplantılarında alınan karara göre belediye hizmet binalarındaki tabelaların 'Dersim Belediyesi' olarak değiştirilmesinin oy çokluğuyla kabul edildiği bilgisi yer aldı.

 <a class='keyword-sd' href='/gokhan-ozoguz/' title='Gökhan Özoğuz'>Gökhan Özoğuz</a>'dan Komünist Başkan'a

TERS DÜŞTÜ

Son günlerde siyasi söylemleriyle gündem olan Gökhan Özoğuz, daha önce desteklediği "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu ile bu açıklama sonrası ters düştü.

"MECLİS KARARI İLE DEĞİŞTİRİLMELİ"

Özoğuz twitter hesabından "Bir değişim varsa bile kanuni olarak meclisden geçip onaylanması lazım. 1935 de yukarıda yazıdaki nedenlerden dolayı değişmiş. Bugün tekrar değişecekse meclis kararı ile kanuni yollardan değişir. Yoksa 1935 Tunceli kabul edilmiştir! Ferdi, duygusal karar almalar kaos yaratır" alınan kararın yerinde olmadığını dile getirdi.

İşte Özoğuz'un o paylaşımı;

Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan'a
Gökhan Özoğuz\'dan Komünist Başkan\'a "Dersim" Çıkışı: Kaos Yaratır

Son Dakika Güncel Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan'a 'Dersim' Çıkışı: Kaos Yaratır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • TC: İsmi zaten öyleydi niye kaos olsun bi isim sonuçta 12 23 Yanıtla
  • Cobra67: Türkiye cumhuriyetine bağlı bir şehrin adini değiştirmek ne senin haddin ne de seni destekleyerek seçen oradaki insanların haddi değildir...Bizlerin olduğu gibi sizlerde sadece misafirsiniz baki olan Turkiye Cumhuriyeti dir ve adabinizi bilerek huzur icinde yasamayi tercih edin aksi takdirde oralar size dar gelir...Insanları kışkırtmayın bu devletin içinde güvenli bir şekilde yaşıyorsanız devlete baş kaldırmak gibi cahilce bir uslupda bulunmayın...Sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız... 23 9 Yanıtla Dersimli: Yav pislik bunlar. Bunları tarihe gömeceksin anca öyle temizlenir. Dersime çakayım. Dersim diye bir yer yoktur . Dersim çöplüğe denir 2 0 Vay be: Baki olan sadece Allah tır.100 yıldır aynı baskı ağzı, Allah her fırsatta ettiğiniz bu batıl tehditleri karşınıza çıkaracak hesap günü! Elinizden geleni ardınıza koymayın 1 0 Vay be: Baki olan sadece Allah tır.100 yıldır aynı baskı ağzı, Allah her fırsatta ettiğiniz bu batıl tehditleri karşınıza çıkaracak hesap günü! Elinizden geleni ardınıza koymayın 1 0 dersim: ulan kamil ne boş boş klevye delikanlılığı yapıyosun buyur gel dersime sonuç görelim kim katlanır bilelim 0 0
  • Hoşgörü: belalarını arıyorlar. millete hizmet etmeye devam edip sevgilerine layık olacakları yerde. tutup ilin isimini değiştirmekte neymiş? bundan çıkartacağımız ders. fırsat ve imkan verdiğinizde neler yapacaklarını görüyoruz. 23 8 Yanıtla İstanbul'u verseler : Konstandin diye geğiştir İrler. 3 1
  • Xorto bekes : Çok olumlu ve yerinde bir karar çatlıyanlar patlasın 8 19 Yanıtla 12345: ORADA YAŞAYANLARIN EN DOĞAL HAKKI. 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement