Gökova'da Lokantacının İntiharı - Son Dakika
Güncel

Gökova'da Lokantacının İntiharı

Gökova\'da Lokantacının İntiharı

Muğla Gökova Körfezi'nde restoran işleten 49 yaşındaki Ercan Şimşek, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip, restoranda çalışan personelin kaldığı konteynerde ruhsatlı av tüfeğini çenesinin altına dayadıktan sonra tetiğe basarak yaşamına son verdi.

14.05.2012 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Gökova Körfezi'nde restoran işleten 49 yaşındaki Ercan Şimşek, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip, restoranda çalışan personelin kaldığı konteynerde ruhsatlı av tüfeğini çenesinin altına dayadıktan sonra tetiğe basarak yaşamına son verdi. Evli iki çocuk babası Şimşek'in bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Olay, Gökova Körfezi Ayın Koyu'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Marmarisli restoran işletmecisi ve bir dönem Armutalan Belde Belediyesi'nde meclis üyeliği de yapan Ercan Şimşek, kendisine ait restoranda bir süre çalışanlarıyla sohbet etti ve şakalaştı. Daha sonra Şimşek, personelin kaldığı konteynere girdi. Kısa süre sonra içirden silah sesi gelmesi üzerine konteynere koşan çalışanlar, Şimşek'i kanlar içinde yerde gördü. Gelen sağlık görevlileri, çenesinin altına dayadığı ruhsatlı av tüfeğinin tetiğine basan Şimşek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma, herhangi bir intihar notuna rastlamadı.

BİLİNEN BİR SORUNU YOKTU

Çevresinde sevilen biri olarak tanınan Şimşek'in ailesiyle ilgili ya da maddi anlamda her hangi bir sorununun bulunmadığı bildirildi. Evli iki çocuk babası Şimşek'in bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. Savcının inlemesinin ardından Şimşek'in cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Şimşek'in ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Jandarma intiharla ilgili soruşturma başlattı.

DEB(İÖ/COŞ) - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gökova'da Lokantacının İntiharı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement