Maske nedeniyle uçakta ortalık karıştı! 3 yolcu ile futbolcular çığlık çığlığa birbirine girdi - Son Dakika
Spor

Maske nedeniyle uçakta ortalık karıştı! 3 yolcu ile futbolcular çığlık çığlığa birbirine girdi

Adana seferini yapan yolcu uçağında, 3 yolcu ile Bergama Belediyespor deplasmanından dönen Kozanspor FK futbolcuları arasında maske yüzünden çıkan tartışma arbedeye döndü. Yolcu uçağının Adana Havalimanı'na inmesinin ardından apronda da devam eden tartışma, polis ekiplerince sonlandırıldı.

28.11.2020 11:50  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir kadın yolcunun "Yeter ya" diyerek çığlık attığı arbedeyi, kabin görevleri ayırmaya çalıştı. Adana Havalimanı'na iniş öncesi yaşanan olay, başka bir yolcu tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, 25 Kasım'da saat 19.35'te özel bir havayoluna ait İzmir'den havalanan Adana uçağında yaşandı. İddiaya göre, uçak Adana Havalimanı'na inişe geçtiği sırada Kozanspor FK yöneticisine, arkasında oturan ve Mersin'e tatile giden 3 yolcu, maskesini çıkarttığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Tartışma üzerine uçağın arka tarafından oturan futbolcular ile yardımcı antrenörler, 3 yolcudan bulundukları yerden kalkıp, futbolcuların arasında oturmalarını istedi. Birinin alkollü olduğu öne sürülen 3 yolcu ile futbolcular arasında arbede çıktı.

Uçakta maske arbedesi; 3 yolcu ile futbolcular birbirine girdi

"YETER YA" DİYEREK ÇIĞLIK ATTI

Yolculardan biri, cep telefonuyla yaşananları görüntüledi. Arbede sırasında bir kadın yolcunun "Yeter ya" diyerek çığlık attığı videoda, kabin görevlilerinin tarafları ayırmaya çalıştığı görüldü. Bir kabin görevlisi ise "Herkes otursun, iniyoruz" diye bağırdığı duyuldu.

Yolcu uçağının Adana Havalimanı'na inmesinin ardından apronda da devam eden tartışma, polis ekiplerince sonlandırıldı. Taraflar, birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Uçakta maske arbedesi; 3 yolcu ile futbolcular birbirine girdi
Maske nedeniyle uçakta ortalık karıştı! 3 yolcu ile futbolcular çığlık çığlığa birbirine girdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Maske nedeniyle uçakta ortalık karıştı! 3 yolcu ile futbolcular çığlık çığlığa birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • karadeniz: allah ıslah etsin sizi bunca insan ölüyor insafsızlar ne olur taksanız maskeyi.hem kapalı ortamdasınız. yani illaki bir yakınınmı ölmesi lazım inanmanız için 7 0 Yanıtla

Advertisement