"Gol Atmak Benim İşim" - Son Dakika
Spor

"Gol Atmak Benim İşim"

"Gol Atmak Benim İşim"

Vagner Love kendisine gol sayısı hedefi koymadığını söyledi, “Arkadaşlarıma yardım etmek için gol atmam gerekiyor. Negredo ve Larin’le aramızda iyi bir rekabet olacak ama sonunda kazanan Beşiktaş olacak” dedi.

15.02.2018 02:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın ara transferde Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı golcü Vagner Love, Vodafone Park'taki Kartal Yuvası mağazasında siyah-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi. Karabükspor maçında attığı 2 golle alkış toplayan tecrübeli forvet sezon sonu için kendisine gol sayısı hedefi koymadığını söyledi.

Takıma yardımcı olmaya çalıştığına vurgu yapan Vagner Love, "Gol atmak benim işim. Arkadaşlarıma yardım etmek için gol atmam gerekiyor. Gol attığım sürece takımıma ve arkadaşlarıma yardımcı olurum. Negredo ile aramızda rekabet olursa Beşiktaş'ın yararına olacaktır. Kim oynarsa oynasın en iyisini yapmaya, gol atmaya çalışacak. Takımımıza yardımcı olmak, bireysel olarak kendimize yardımcı olmak demek aslında. Ben de oynasam Negredo da oynasa Larin de oynasa gol atmasını diliyorum. İyi bir rekabet olacak. Ama sonunda kazanan Beşiktaş olacak. Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam edeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Atiker Konyaspor ile yarın deplasmanda oynayacakları lig maçını da değerlendiren siyah-beyazlı golcü, "Maç maç düşünmemiz lazım. Şu anda Bayern Münih ve Fenerbahçe maçlarını düşünmüyoruz. Bütün hazırlığımızı Konya maçı için yapıyoruz. Bayern Münih maçını Konyaspor maçından sonra düşünmeye başlayacağız" yorumunu yaptı.

'Quaresma ile ilişkimiz iyi'

Vagner Love, Ricardo Quaresma ile aralarında iyi bir ilişki olduğunu ifade etti. Deneyimli forvet, "Quaresma gerçekten büyük bir futbolcu. Beni burada en iyi karşılayanlardan biri. Saha dışında birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Aynı dili konuşuyoruz. Saha dışı ilişkilerimiz saha içerisinde de birbirimize alışmamıza yardımcı olacaktır" dedi.

'Aşk' zamanı!

Sevgililer Günü'nde düzenlenen organizasyona eşi ve çocuğuyla birlikte katılan Vagner Love, siyah-beyazlı taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirip, imza dağıttı. Brezilyalı golcü gördüğü yoğun ilgiden çok memnun olduğunu vurguladı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Gol Atmak Benim İşim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement