Göl Saatleri Şiir Akşamı "Arif Ay Özel Programı" ile Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Göl Saatleri Şiir Akşamı "Arif Ay Özel Programı" ile Başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Göl Saatleri Şiir Akşamı'nın 4'üncüsü, 3 Eylül Perşembe günü Arif Ay Özel Programı ile başlıyor.

02.09.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nin katkılarıyla düzenlenen etkinlik yarın saat 10.00'da Kızlarağası Medresesi'nde gerçekleştirilecek.

Göl Saatleri Şiir Akşamı'nın 4'üncüsü başlıyor. Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nin katkı verdiği etkinlikte 10'dan fazla şair şiir okuyacak, Arif Ay Özel Programı yapılacak, Cengiz Özkan da Birlik ve Kardeşlik Türküleri seslendirecek. İki gün sürecek olan etkinliğin açılışı, yarın (3 Eylül Perşembe) TYB İstanbul Şubesi'nde düzenlenecek basın toplantısı ve Arif Ay Özel Programı ile yapılacak. Saat 10.00'da TYB İstanbul Şubesi'nin bulunduğu Kızlarağası Medresesi'nde gerçekleştirilecek olan programda basın mensuplarıyla kahvaltı yapılacak, daha sonra da Arif Ay özel programına geçilecek. Moderatörlüğünü Hüseyin Akın'ın yapacağı "Şiirde Özgün Bir Duruş Arif Ay" başlıklı panelde Prof. Dr. Turan Koç, Ali Haydar Haksal ve Muzaffer Doğan konuşma yapacaklar.

GÖL SAATLERİ ŞİİR AKŞAMI 5 EYLÜL'DE

Etkinliğin ikinci ayağı ise 5 Eylül Cumartesi günü Küçükçekmece Balıkçı Adası'nda devam edecek. Buradaki programda şiir okuyacak şairlerin isimler şöyle; Adem Turan, Ali Ural, Arif Ay, Ali Ayçil, Aykut Nasip Kelebek, Bestami Yazgan, Celal Fedai, Celalettin Latiç, Hüseyin Akın, Hüseyin Atlansoy, Hüseyin Karaca, Mevlana İdris, Mustafa Özçelik, Nurettin Durman, Recep Garip, Serdar Kacır, Sümeyye Betül, Şeref Akbaba, Turan Koç, Ömer Faruk Ünalan, Özcan Ünlü, Zeynep Arkan. Programın sunuculuğunu ise Başak İkiz ve Yusuf Özkan Özburun yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göl Saatleri Şiir Akşamı 'Arif Ay Özel Programı' ile Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement